Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > DSP forum

DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-10-2009, 12:47 PM   #8
HeatMan
Moderator

HeatMan's Avatar

Default Re: Uad 2 quad - koju karticu uzeti?

Quote:
Originally Posted by OFF View Post
mozes teko, i onda kupis neki bundle, koji ti treba (kompresore, npr), a pre toga za tih 500+100 pokupujes ostalo van toga (neve 1073 obavezno!, pultec pro.... i ostalo po zelji i nahodjenju)
ma gledam sad ako mi prodavac izadje sa dobrom ponudom da dignem omni paket i da zavrshim sa tom prichom..

al opet na thomannu je 4k eura.. a neki likovi sa gs prichaju kako su uzeli za 3200 usd.. shto bi bila jako ok cifra kad se prevede na maternji..

pazi, uglavnom koristim: fairchild na bassu i na vokalima (ponekad), la2a na leadu radi savrsheno, plate140 bacam na send i gitare/klavijature/bubnjeve u njega.. radi odlichno.. dreamverb mi ponekad odradi posao na lead vokalu, pultec na sve legne , 1176 za paralelnu kompresiju itd itd.. A dimension D..

od kad sam dobio tog uada, mislim da ne postoji jedan projekat na kom nije dimensionD upaljen.. bez zezanja..

Quote:
Originally Posted by Komplex View Post
http://www.uaudio.com/products/uad/u...lex/index.html
^^
Kao sto vec neko rece, kontam da bi ovo verovatno bila najbolja varijanta za tebe 600dollara voucher pa uzimas po zelji.

ili

ni ovo mi ne zvuci lose:
http://www.uaudio.com/products/uad/u...eve/index.html

uz duo neve imas Includes Neve 88RS Channel Strip, Neve 1073, and 1081 EQs, and Neve 33609 Compressor, plus 1176SE Compressor, Pultec EQP-1A, and Realverb Pro plug-ins <- tako da vec imas neve 88rs, neve 1073, nemas pultec pro ali imas obican pultec. e sad, uz ovu karticu imas samo 100 voucher.

HeatMan is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules