|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
VIP Member
|
Pa do sada si je uspešno izbegavao, šta ti bi odjedared? Ali očigledno ima kome je zabavno, nećete valjda sada da zaključate thread?
![]() Pozdrav, Vasa
TEHNIKA NARODU! Last edited by awacs; 11-10-2009 at 02:54 AM. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
Jes' ali ne bih da ispadne da dzabe uzimam onoliku lovu za moderatorsko mesto, pa tek nesto i ja da kazem...
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Da ne pomislis da mislim na tebe, jer sam tvoje postove manje-vise procitao i u najvecoj meri se slazem, ali ovde ima toliko bezvrednog trucanja da me mozak boli od pomisli da je neko proveo sate sedeci i kucajuci kolicinu texta (koju prosecna daktilografkinja ne otkuca za pola radnog staza), a pri tome, ama bas nista nije rekao...
Da su ucesnici rasprave pola tog vremena proveli pisuci neki text, verovatno bi se desio i neki dobar... Mozda...
|
|
|
#5 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Ipak, bez obzira na to ?to su mi Alekovi stavovi prilično strani, mislim da je ovo dobra tema. Mo?da je "dobra" zapravo pogre?an izraz, ali čitajući svakakve tredove posvećene Pinku, Grandu i raznoraznim sličnim subkulturnim medijskim pojavama, ovo je ustvari va?na tema. Hoću da ka?em - uobičajeno je da se ovde pljuje po Pinku/Grandu. Ovo je prvi put da je neko prozvao "urbanu" scenu zbog neukusa (vulgarnosti, kako god se to zvalo). A "neukusa" zaista ima na "obe strane". Nije lo?e da to neko poput Aleka ka?e, makar i sa (po mom mi?ljenju) potpuno pogre?nim tezama. Ko zna, mo?da se sve to izrodi u ne?to valjano ![]() Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Pozdrav prijatelji, umalo pa da prodjem kao onaj "ipak se okreće".
?alim se, zaista se sla?em da da je tema va?na, sla?em se i da kod mene postoji bojazan od uticaja vulgarnosti, sla?em se i da je jako dosadno nekad čak i konstruktivno se raspravljati ako su stavovi tvrdi i naizgled nepomirljivi. Da li ovu temu okrenuti na ?alu i komiku pa da bude veselo, neznam, mo?da mo?e i to, zavisi od vas. Ako se ovde ka?e da neukusa ima na sve strane a moje "teze" pogre?ne, dajte da čujem ispravne (nemojte da se hvatamo samo za Pink, to ne gledam nit me interesuje i za to postoji daljinski upravljač, super sprava). Ima nas ovde priličan broj i nadam se (fatam se za slamku, kako bi vi rekli) da postoji neko ko se sla?e samnom (donekle i odnekle). Mo?da ovo uspe da se pretvori u koristan tekst (bez onoga kom opanci a kom adidas). Dajte i da konkretizujemo "problem". Imamo jedno pesmu (evo, nisam stavio nevaodnike), tekst u njoj, koji u meni proizvede ovakvu reakciju. Imamo i obja?njenje teksta koliko se sećam, pa pročitasmo ?ta je pesnik hteo da ka?e, Prosto pitanje, sa?ete li se sa tim, uvideste sami poruku, kako je vi do?iveste (za mene znate). Mo?da mi pomognete da razumem ?ta je tu i za?to lepo, korisno, bezbedno...(mislim na tekst, bas i bubanj mi se svidjaju). |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Pro Member
|
Quote:
![]() Ovako se krece, a na kraju tunela cemo svi nositi maske na licima i boce sa kiseonikom (da se dishe samo ono sto treba, jel'te..)... Tvrdim da je ovo uber najmanji problem sa kojim se trebamo suochiti kao "odrasli ljudi" koji snose odgovornost za "ono sto cemo ostaviti sledecim generacijama"...
|
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|