|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#25 |
Senior Member
|
![]()
Tačno Everlast i "7", ode ovo predaleko ili bar na to miri?e a ?to se CV-a tiče sla?em se i to.
Uz sve prednosti koje internet donese, sti?e i jo? jedan problem, ne otvaram ga sada ali samo navodim da postoji. Problem identiteta na internetu. Ljudi stra?no be?e da se tu zna ko su, ?ta su i odakle su. Lak?e im da komunciraju sakriveni. To je i psiholo?ki i sociolo?ki problem. Te?e se i iznose i brane stavovi kada se zna ko to radi. Ovo je tema za neki drugi topić. No, da odgovorim gospodinu "7". Smeta Vam ako ka?em da popričate sa nekim u?ivo od autorita (va?ih), Vi se smatrate uvredjenim??? Pa ja imam sreću da imam mali milion ljudi koje smatram autoritetima (za mene) i sa njima mi je izuzetno drago da komuniciram. |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Shpira - Collected stuff (10 pesama / free MP3 download) | shpira | Promocija radova | 12 | 20-11-2009 12:50 AM |
Tekstovi poznatih pesama koji vam se dopadaju ili vas inspirisu | Eeva_r&b | Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... | 14 | 16-05-2009 03:45 AM |
Nepismenost u tekstovima na domaćoj sceni | Dushan_S | Razno | 18 | 08-01-2006 01:04 PM |