Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 10-10-2009, 12:18 AM   #23
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Lexicon najavio Plugin reverb

Quote:
Originally Posted by slowstar View Post
Blago ovima "try before buy" eto im nove igracke sa kojom ne znaju sta ce da rade, kao i sa 90% ostalih "skupo placenih" softova.
Drago mi je što ovo čujem. Pretpostavljam da si dobro informisan čim nam donosiš ovakve vesti Naravno, to sigurno ne bi napamet. Dakle, sigurno radiš za AiR, ili barem imaš nekog prijatelja tamo, pa ti je on preneo ovako dobre vesti

Quote:
Iskreno, posto sam preslusao demoe u Tubeu, ne vidim nista sto ovaj plug moze da izvede sto moj Space Designer u Logicu ne moze...
Iskreno se nadam da ti se Space Designer ne čuje stvarno kao bilo koji primer koji možeš da nadješ na Youtube. Ako zvuči jednako nečemu sa Youtube, onda je to ozbiljan problem.

Quote:
Kako bi to on izveo sa soft reverbom, pa makar to bio i LEX?
On uvek, dok mnogima ne može da pomogne ni Space Shuttle da skrpe nešto iole pristojno.

Quote:
Ima tu i jos jedna opasnost:
Kod nas, tj. u nasim krajevima, odmah po pojavi ovog LEX plug-ina, javice se odmah "Narodne" verzije sa raznih torrenta i indexera, dokopace ga se ljudi koji (U velikoj vecini) i ne znaju cemu reverb moze da posluzi, i kako se koristi, pa ce biti nove provale neukusa, nadri-producenata, nadri-snimatelja, i nazovi kako hoces pojavnih oblika socijalnog "zagadjenja" - ispravite me ako nisam u pravu, pre ce biti da sam matori odrtaveli konzervativac, zar ne?

Još jednom zahvaljujem na ovako lepim vestima! Kad već znaš takve stvari, voleo bih da mi proveriš tamo hoće li roknuti i novi Flux, Soft Tube Tubetech i Cubase 5? Bio bih jako zahvalan na informacijama.

Da... naredne godine izlazi Alfa Romeo 149. Nisam ga vozio, nisam imao prilike da ga probam, video sam prve fotografije i već znam da ne valja

Last edited by idekius; 10-10-2009 at 12:22 AM.
idekius is offline   Reply With Quote

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules