|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Superior 2.0 je sa Metal Foundry dodatkom...Ucitam ga u vec nakrcanom projeku, kad ucitam samo njega dakle bez ostalih vst-a nema nikakvih problema...Zanimljivo, da tad kad je ucitan neki ceo kit od Superior-a, recimo nekih 1200 mb ne moze ni jedan drugi Vst da otvori...kao da ovaj pojede svu memoriju!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Od pluginova koristim jos Atmosphere, Edirol Super Quartet, Edirol Orchestral, Z3t+A, Pod farm...Ajd ako znas reci bar neku stvar koja bi bogla da bude u pitanju, posto sam ja isprobao sve moguce koje su mi pale na pamet!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
...to je sto si rekao.I to mu dodje kao neka normalna stvar.Sa XP-om mozes da koristis do 3g memorije maximala a kada je prekucas obicno se desavaju ove stvari koje opisujes.Frizuj neke stvari,oslobodi memorije gde god i kako god mozes i radi dalje...neznam na koliko memorije je ogranicen Nuendo ali moguce i da je jos manje...jbg,sa kompjuterima je uvek sex,ako nisu ovakve stvari u pitanju onda je latencija i sl...
Last edited by quake; 05-10-2009 at 11:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
U pravu si!
![]() Ne znam da li to ima veze sample rate mi je podesen na 48000Hz, 24bit-a...mada sam i tu probao sve mguce varijacije, ali bezuspesno... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
Pokusaj da pratis u sistemu kako se puni memorija i sta se desava ali ti toplo preporucujem funkciju "freeze",ne samo zbog ovoga....probaj u nekom projektu gde ti je cpu skoro maksimalno opterecen da frizujes sve sto se frizovati moze i poslusaj onda razliku u zvuku...pa opet vrati sve i opet cuj zvuk,nebo i zemlja kada projekat zauzima cpu do 15% i do 90%....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Ukljuci 16-bit i kesiraj semplove. Smanji ram sa 4 na 3. Koji procesor imas, koliko harda?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
Ajd probacu i to! Procesor je Intel Quad Core Q9550, HD na kom je Superior ima 500 Gb...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
[quote=alexale;258133]Ukljuci 16-bit i kesiraj semplove. Smanji ram sa 4 na 3.
Hoce li smanjiti kvalitet semplova ako ukljucim 16-bit? |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Superior drummer multichannel | Zid | Audio Software | 17 | 02-11-2009 09:17 PM |
Molim za pomoc.. Superrior drummer | Inovative_kg | Audio Software | 18 | 21-04-2009 02:42 PM |
Superior 2.0 | allegrosteva | Audio Software | 18 | 19-11-2008 07:32 AM |