|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Moderator
|
![]()
to je takmichenje bilo nameshteno radi privlachenja paznje.
poz |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Banned
|
![]()
volio bih da čujem sve zaklete anti-narodnjake , pobornike kvalitetne i urbane muzike da naprave jedan klip...sa klavijaturom, ili gitarom, nebitno...klip u kome će precizno skinuti harmonije ,odsvirati foršpil i otpjevati sa trilerima npr neku Šabanovu pjesmu...taj neka pokaže koliko je muzički vješt i neka onda kaže - eto pljujem na ovo!
evo jedna relativno laksa...oću da čujem sve ove ukrase na foršpilu...trilere u vokalu...i harmonijske ukrase http://www.youtube.com/watch?v=65cRrO253GY&translated=1 Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 11:35 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Voleo bi da chujem bilo koga od narodnjaka da isprogramira neku Drum en Bejs ili chak i elektro jazz numeru u Ableton Live-u... Ovako nesto.. Mozda je maalkice tezi zadatak ali ipak, Shaban je Shaban ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Uprkos što sam i sam prvenstveno programer, te ću malo pljunuti na svoj fah - istina je isitan - programiranje se uz određenu količinu urođene muzikalnosti može naučiti - al nikad neću pjevati ko šaban
![]() uzgred...odlična je ova stvar što si stavio ![]() Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 11:53 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]() Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 12:17 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]()
balthazare navodis omladinu na blud i nemoral... ccccc nemoj tako nije to dobar nacin!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Banned
|
![]()
Sve treba probati! Jedno iskustvo više! Ja kad sam probao shvatio sam da ne mogu da prismrdim, a ne da otpjevam nešto slično...da odsviram nekako i mogu sa ne tako vještim trilerima...al kad dođe do pjevanja...mrka kapa!! Od tada gajim jedan specifični respekt prema narodnjacima !
Last edited by balthazaar; 30-09-2009 at 01:14 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Dokle vise sa plagijatima... | kVu | Razno | 40 | 19-07-2013 02:28 AM |
Glupost godine | Don Solaris | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 20 | 17-08-2007 08:39 AM |
glupost do zla boga | alavuk | Audio Software | 8 | 27-09-2006 05:05 PM |