|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
ja sam moj konnekt 8 prodo za 150 e
kvarila su mi se oba koja sam imao |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Ivan Lekic
|
![]()
Da nazalost pored toga sto su super osmislili kartice i pretila je da bude vodeca, kiksnuli su kada je u pitanju support ali i izrada ..
jos jedan clan sa foruma je kupio konnekt24 i riknula posle par meseci .. i dobio je ponovo sa servisa popravljenu i za sada radi .. tj.nadam se da ce da mu radi .. a sto se tice Konnekt48 , u pocetku nisi ni mogao da je upalis koliko su sjebani drajveri .. zasto su uopste pustali u prodaju dok ne naprave bar koliko-toliko stabilne drajvere .. ali .. to koliko brinu o svojim korisnicima konnekt karti govori i cinjenica da stalno padaju cene konnekt karti .. jednostavno , podbacili su iako je kazem to mogla da bude kartica koja bi zeznula sve best buy varijante .. Ipak i dalje RME je lider u stabilnosti i kvalitetu .. ali ipak nije all in one karta .. da bi imao sve sto zelis i sto imaju karte kao sto je konnekt48 treba mnogo para .. pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
I zto je moj savet FireFace 400, pa makar se i "stiso" malo po budzetu, jer ce da traje dugo, zvuci odlicno, i bar na MAC-u je stabilan k'o stena, bar takva iskustva ja imam sa FF 800, sto bi 400 bio drugaciji?
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|