|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Imam Yamahu Motif 6, htjeo bih da mu dodam nešto od Plug-in board-a (poznatijih kao PLG). Na Yamahinom sajtu vidim da ih ima normalno u proizvodnji, ali se pitam odgovaraju na moju prvu verziju Motifa?
Oznake modela PLG-a na sajtu i priručniku koji sam dobio uz klavijaturu su identične (i vizuelno) pa prema tome smatram da bi odgovarali? Takođe, na Yamahinom sajtu piše da PLG pristaju uz bilo koji Yamaha synth koji prodržava Synthesis Plug-in system. Dakle, trebali bi da pristaju na moj Motif. Ako neko ima iskustva sa PLG-ovima, asistencija bi mi dobro došla. Hvala. Last edited by Goran B; 20-09-2009 at 11:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
Apsolutno odgovaraju. jos od kartica sv1000g (tako nekako) pa nekih aranzera (psr9000) i motifa starog i ES.... sve primaju to (mislim cak i neki iz S serije, s30, s90......). Moja preporka prvo za VL
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
Hvala mnogo!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Plug in? Kakvi Plug ins??? | DaBear | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 47 | 18-08-2006 11:43 PM |
Sta mislite o Yamaha Final Master plug-inu??? | Jan | Audio Produkcija - Tehnike | 18 | 03-05-2006 01:00 AM |
Yamaha NS10 i Yamaha HS50M | MHz | Monitoring | 8 | 01-10-2005 04:12 PM |