|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?
a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi. edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept ![]() Last edited by Flamez; 26-09-2009 at 05:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
MAO
|
![]()
mislim da je Fipa imao nešto sa nekim pesmama za Travoltu... on će vam to već sam reći
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
Nisu to predrasude to je istina
![]() ![]() ![]() Znas, postoji nesto sto se zove ESTETIKA... http://bs.wikipedia.org/wiki/Estetika |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
evo ti parce estetike: izbaci jadnu muziku iz granda, izbaci siromasnu produkciju i neukusan outfit, izbaci ogranicenu publiku (bez uvrede istoj, ali ipak...) i ostavi samo mladog izvodjaca, koji peva. sam. u mraku. dobar text (kojih IMA). ti meni hoces da kazes da nisi sposoban da vidis kvalitet u tome?
i NARAVNO da ne pricam o celoj grand sceni. a sto se travolte tice, u pravu ste. coveka ne poznajem licno i, zapravao, nema sta ni da pricam o njemu. koliko sam neupucen, covek je mozda i genije. nije na meni da sudim o njemu, tako da se izvinjavam svima. ali ono sto sam hteo da kazem i iza cega stojim je sama sustina, a to je da mu nije mesto u ovom programu. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
ti, onda, nisi muzicar. ni producent. ti si metalac, tehnas, reper...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Uh... sto vas volim tako iskljucive
![]() @ Silicon Veruj mi, prilicno sam mlad, ali sam uspeo da se nagledam svega i svacega u muzici do sad i sa jedne i sa druge strane, od vrha do dna, od VIP-a i BN-a do tehna i trance-a, hteo-ne hteo... i veruj mi da ne postoji takav kreten na citavoj kugli zemaljskoj, medju svim zivim turbo folkerima, kakav se moze naci sa one "druge strane" koju tako iskljucivo zastupas... ovo sad zacas moze da ode u onom pravcu, turbo folk vs. ostatak sveta, sto ne zelim... zelim samo da kazem da koliko god pljuvali po tim zvezdama granda i toj ekipi (ja prvi pljujem i ne volim) jos vise ne volim nabedjene i "ugandzane" kretene koji od muzike znaju samo da povezu gramofon i ucitaju projekat u Live i za sebe misle da su vrhunac urbanosti, prefinjenosti i estetike...uz nezaobilazno pljuvanje onih drugih... ja tu ne vidim razliku, to su samo dve krajnosti i tu muzike nema ![]() Bez ljutnje, na ovo me je naveo tvoj iskljucivi stav... |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
ostatak sveta wins
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
5:0 Srbija na svetskom prvenstvu!!! | idekius | Pricaonica | 6 | 14-10-2009 06:05 PM |
Basket: SRBIJA U FINALU!!! | peruzza | Pricaonica | 17 | 23-09-2009 12:54 AM |
Srbija PRVAK SVETA!!! | peruzza | Pricaonica | 3 | 02-08-2009 01:08 AM |
jos jedno iznenadjenje na Britain Got Talent!! | DaBear | Razno | 7 | 18-05-2009 02:32 PM |
ponovo veliko iznenađenje na Britains Got Talent | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 13-04-2009 08:58 PM |