|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Hehe, ne dirajte mi Travoltu, to mi je komsha
![]() Inace jako pozitivan lik, iako malo opicen (a skoro mu je cela porodica takva). Njegov talenat je poodavno uocen, doajen naseg filma Radomir Belacevic ga je vec stavljao u klasik Decak iz Junkovca. http://www.youtube.com/watch?v=wQI4MEZ2eVg ![]() ![]() ![]() ![]() BTW, steta sto nema Kaleta tamo, to je vec neprevazidjena legenda beogradske kaldrme. |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
travolta je dobar u onome sto radi a to je da izaziva pozitivne emocije u ljudima!
probaj ti da upola toliko izazivas pozitivne emocije kao on pa se onda javi!! ![]()
![]() |
#3 |
Member
|
![]()
@vasko; nadam se da je tvoj koment sala. travolta ima talenat da uveseljava narod po kraju, jel to? ajde da se ne zajebavamo i budemo ozbiljni, malo. nije ovo audicija za dobre ljude, nego za buduce, eventualne predstavnike srpske kulturne zajednice. potencijalne zvezde srpske kulturne scene, koji ce tvojoj i mojoj deci davati uvid u umetnost. travolta? travolta je bolestan covek (ne mislim ovo uvredljivo, vec medicinski) i nema sta da objasni nasoj deci. deca su surova. deca se travolti, iza ledja, smeju. veruj mi, znam sta pricam.
inace, prosla operska pevacica?! bubnjarka?! sasa popovic ima bolji filter od ovih 'uvazenih' doajena srpske umetnosti. samo to, nista vise. srbija ima talenat 2009, emisija 1 - FAIL! btw, svaka cast cigancicima iz kneza ![]() ljudi, no hard feelings, samo sam realan. ps: @vasko verujem da ti u svom drustvu izazivas daleko KVALITETNIJE emocije, nego sto ce travolta ikad moci. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Pro Member
|
![]()
Izvini, ali otkada televizijse budalastine i lakrdije spadaju u kulturu. Ako ovakvo TV-stivo (bez obzira na nivo kvaliteta) treba necijoj deci da da uvid u umetnot.
Onda smo u mnogo vecim govnima nego sto mislimo! |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Moderator
|
![]()
meni je smeshniji ceo studio, ziri i cela ekipa ("masa") u pozadini od samog travolte..
kao da gledam freak show.. freak show iz devedesetih.. dok su hamere farbali i lepili kao scenografiju.. povraca mi se iskreno |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]()
@zmaj, da, kapiram da je to, zapravo, pravi pristup. jednostavno, iznerviram se kad vidim ovaj sou kod nas, a onda IDENTICAN sou u americi. znas... ne mogu da verujem da je kod nas SVE cirkus. mislim, odavde, bi trebalo da ispadne nesto gotivno, valjda... ma... nem pojma, u pravu si ti. previse sam se primio
![]() (gde su moji lekovi?!) @lacky, nisam mislio na ovakvo tv stivo, vec na eventualnog pobednika istog. zamisli da neko ko travolta pobedi, i klasican srpski mocnik krene da ga promovise na svim tv stanicama. deca gledaju tv, ne? pa to bi bilo opste groblje! ![]() Last edited by Flamez; 26-09-2009 at 05:02 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
izvini ti, ali sad sam potrazio doticnog i peva ko zmaj! ne dozvoli sebi da budes zaslepljen predrasudama o pojedinim zanrovima u muzici. muzika je umetnost i , kao i svaka druga, ako se izvodi dobro - valja, a ako se ne izvodi - ne valja. i tu je kraj svakoj polemici. ljudi, jeste li vi muzicari, ovde, ili niste? kakav crni travolta?
a i btw zanimljiv za gledati?! zapitaj se kakva si misljenja o travolti upravo sazeo u ovoj izjavi. edit: a, da! o produkciji same emisije i da ne pocinjem! ali, poslusacu zmaja i, evo, kuliram ceo koncept ![]() Last edited by Flamez; 26-09-2009 at 05:36 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |||
Junior Member
|
![]() Quote:
![]() Quote:
Quote:
![]() |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
5:0 Srbija na svetskom prvenstvu!!! | idekius | Pricaonica | 6 | 14-10-2009 06:05 PM |
Basket: SRBIJA U FINALU!!! | peruzza | Pricaonica | 17 | 23-09-2009 12:54 AM |
Srbija PRVAK SVETA!!! | peruzza | Pricaonica | 3 | 02-08-2009 01:08 AM |
jos jedno iznenadjenje na Britain Got Talent!! | DaBear | Razno | 7 | 18-05-2009 02:32 PM |
ponovo veliko iznenađenje na Britains Got Talent | DADDY Z | Pricaonica | 3 | 13-04-2009 08:58 PM |