|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Member
|
![]()
^^ e, to su efektni koje cu prvo morati da pazarim pa tek onda radim sa njima. Trenutno posedujem samo one standardne Neve effekte koji dolaze uz Nevana 64. Hvala na savetu, pokusacu to u svakom slucaju. Sutra posle snimanja kacim nesto snimano sa novom opremom...onda mozemo da pricamo dalje
![]() Hvala na savetima, kritikama itd. Pozdrav, Dalibor |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Mason
|
![]()
Cekaj.. pa onaj Pultec eqp-1, koji nije pro, valjda ide uz standardni paket koji ide uz karticu?
Stvarno nista ne daju uz kartu, a da vredi.. da su barem LA2A dali...
![]() |
#13 |
Member
|
![]()
u pravu si, Pultec je u paketu. Nisam stigao ni da isprobam sve jos uvek, sori haha. Elem, sta bi ste preporucili? i meni je steta za LA2A, njega su zaista mogli da ubace u paket...a mogli su i barem nesto iz Mastering Bundle-a ili tako neki malo jachi efekat, ne bi im propala firma haha.
Nego, sta bi ste vi meni preporucili od plug-insa? recimo za nekih 1500dollara..ono osnovno za pocetak sto bi moglo da koristi? Kod mene ce se vrteti najvise vocali i rep instrumentali...ne planiram jos nista da radim sa "live" instrumentima itd... |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Senior Member
|
![]()
Neces nista dobiti kupovinom novih plug-insa. Radi sa tim sto imas i njih nauci kako se koriste. Nije sve u opremi i alatu vec u tome kako ga koristis.
Poz druze. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Junior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
London UK > tips & tricks | dr.Ru | Pricaonica | 5 | 11-06-2008 11:19 AM |
.. UAD-1 plugins - tips & tricks .. | lesha | DSP forum | 7 | 18-09-2005 05:43 PM |
Linkovi za Steinberg tips&tricks | dr.Ru | Tutorijali | 0 | 12-06-2003 12:06 PM |