|
Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
ULTRA NABOD!!!!!!!!!
http://www.box.net/shared/dbprpraool |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Svidja mi se atmosfera,odlicno, ne bih sad nesto da pametujem oko arazmana,kao da je ostao ne dovrsen,samo malo fali,eto ne znam sta mozda ti prekidi da su bolje uradjeni mada i ovako rade inace sve pohvale!I eto ako bas hocu da cepidlacim da ste malo prisli tekstu ozbiljnije bilo bi jos bolje,pogotovu kraj da je efektnije uradjen ono NAS,VAS,da se ne ponavlja toliko moze da smeta,sve u svemu svaka cast!!!
pozz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
svidja mi se sto je agresivno,kroz sta je isla gitara?
ne svidja mi se sto je ideja malo tanka i gitara ima reverb ko iz bureta nastavi da rokas ![]()
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
hvala drugari....mozda ovoj pesmi i nije mesto ovde posto nam je to pesma sa albuma RESTAT iz 2003 god. tako da nije bas licni pecat ni u smislu aranzmana, produkcije..........gitara je isla kroz line 6.................jedino se ne slazem da text koji je bas slikovit nije direktan direktan a nije ni palamudjenje......pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Noonchaka, sta se danas desava sa X-Centrom?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
imamo rifove za novi album koji stoji skoro tri god. al zakucali se kod textova i od tad nista...sad smo se nesto okupilia da vidimo sta i kako....da li imamo snage i volje za dalje........steta za rifove....pusticu ovde neke ideje very soon...pozz
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |