Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Audio Software

Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?..

Reply

Thread Tools Display Modes
Old 15-09-2009, 02:07 AM   #11
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Default Re: PRO Tools pitanje opet :)

Quote:
Originally Posted by awacs View Post
Ma ka?em ti ja da te pitam iz radoznalosti, nema veze... Rekao si da ti je Digi002 stigao privremeno, pa ne kapiram za?to se cima? sa setovanjem kad će ionako da ode za koji dan... Probao si, ne radi, jb?mu mtr, nema veze... PT LE ionako ne pordr?ava TDM, pa i koji će ti kad već ima? M-Powered...

Pozdrav,

Vasa
Ma nisam ni planirao da instaliram LE, nego eto, radoznalost, dal je moguce da drajveri od digi-a blokiraju PT M-Powered, bez obzira sto je i M-Audio karta tu i instalirana...nista vise
Jan is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2009, 05:38 AM   #12
kVu
Pro Member

kVu's Avatar

Quote:
Originally Posted by Jan View Post
Ma nisam ni planirao da instaliram LE, nego eto, radoznalost, dal je moguce da drajveri od digi-a blokiraju PT M-Powered, bez obzira sto je i M-Audio karta tu i instalirana...nista vise
da. meni nije ni dao da instaliram drajver za digi003 dok ne obrisem pt m-pow. i (verovatno) drajver za karticu
kVu is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2009, 07:00 AM   #13
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:

e sto nasi vole da dzaraju i "chmaraju" bezpotrebno i "iz radoznalosti" !!!???

Koja je poenta imati oba na kompjuteru? Da ih teras zajedno..? Zbog cega..?
A da ne pricamo sto nije tvoj i sto odlazi za par dana...
Nasta ljudi sve gube vreme - umesto da rade muziku...

DaBear is offline   Reply With Quote
Old 18-09-2009, 07:38 AM   #14
Color
Senior Member

Color's Avatar

Quote:
Originally Posted by DaBear View Post

isto to mi pade na pamet!

U danasnjem svetu imati vremena za takve experimatne iz ciste radoznalosti je veci luksuz nego imati Euphonixov System 5

Sve u svemu, sad znamo da ne moze kombinovati
Color is offline   Reply With Quote
Old 19-09-2009, 04:08 AM   #15
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:

Uz svo duzno postovanje prema tebi, to sto si rekao nije u redu, ti ne mozes da znas koliko sam ja (ne) produktivan, da li radim muziku ili ne...

Shta se desilo, imam projekat u PT M-Powered i instalirao sam DIGI-a da koristim neko vreme dok je tu, i hteo sam da otvorim jedan projekat koji sam radio u M-Powered i nisam mogo da poguram program zbog digievih drajvera,i odatle sam pitao...
eto poenta je u tome (ako se nije dala izvuci iz prethodnih postova), da dokle god imam prikacen DIGI 002 na fireware port i instalirane njegove drajvere ne mogu da otvorim svoje projekte u Pro Tools-u...Moram da iskljucim digi, deinstaliram drajvere da bih otvorio PT...
samo cekate da nekog razapnete na krst, niste mi jasni.

Last edited by Jan; 19-09-2009 at 04:17 AM.
Old 19-09-2009, 07:53 AM   #16
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Uz svo duzno postovanje prema tebi, to sto si rekao nije u redu, ti ne mozes da znas koliko sam ja (ne) produktivan, da li radim muziku ili ne...

Shta se desilo, imam projekat u PT M-Powered i instalirao sam DIGI-a da koristim neko vreme dok je tu, i hteo sam da otvorim jedan projekat koji sam radio u M-Powered i nisam mogo da poguram program zbog digievih drajvera,i odatle sam pitao...
eto poenta je u tome (ako se nije dala izvuci iz prethodnih postova), da dokle god imam prikacen DIGI 002 na fireware port i instalirane njegove drajvere ne mogu da otvorim svoje projekte u Pro Tools-u...Moram da iskljucim digi, deinstaliram drajvere da bih otvorio PT...
samo cekate da nekog razapnete na krst, niste mi jasni.

Pa M-Powered i Pro Tools LE su ISTA stvar, ISTI software, ISTI plugovi,,,SVE ISTO !! Ne znam sta si mislio da ces time dobiti...?
Da ti je bio HD3 tu na primer, onda mi mogao da vidis razliku i imalo bi smisla - ovako...neznam?? Nema veze...nashi smo.
Old 21-09-2009, 03:46 AM   #17
Jan
Pro Member

Jan's Avatar

Quote:
Pa M-Powered i Pro Tools LE su ISTA stvar, ISTI software, ISTI plugovi,,,SVE ISTO !! Ne znam sta si mislio da ces time dobiti...?
Da ti je bio HD3 tu na primer, onda mi mogao da vidis razliku i imalo bi smisla - ovako...neznam?? Nema veze...nashi smo.

Jao,nisi razumeo, naravno da znam da je isto.
Ja imam na svom sistemu M-Audio 192 koja je PCI karta, i koristim kao takvu M-Powered sa njom. E sad, prikacio sam samo Digi 002 i instalirao njegove drajvere da bih ga testirao, nisam instalirao LE softver nego samo drajvere, pri tom M-Audio 192 JE I DALJE na sistemu...E tim cinom sto sam instalirao drajvere za 002, M-Powered je prestao da radi, i sad kad zelim da otvorim neki PT projekat, moram iskljucim 002 iz fireware porta, skinem njegove drajvere i onda PT radi opet. Kapiras sad?
Nisam ja pokusavao ni da instaliram PT LE i M-Powered na istom sistemu, nego drajveri od 002 mi blokiraju PT M-Powered, i sad treba da zavrsim jedan projekat ja opet moram da deinstaliram drajvere 002 da bih radio taj jedan j****i projekat i posle da ih vracam...
Old 21-09-2009, 08:32 AM   #18
Dexxy
Pro Member

Dexxy's Avatar

Ma Nuendo je zakon

Dexxy is offline   Reply With Quote
Old 21-09-2009, 09:05 AM   #19
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Quote:
Jao,nisi razumeo, naravno da znam da je isto.
Ja imam na svom sistemu M-Audio 192 koja je PCI karta, i koristim kao takvu M-Powered sa njom. E sad, prikacio sam samo Digi 002 i instalirao njegove drajvere da bih ga testirao, nisam instalirao LE softver nego samo drajvere, pri tom M-Audio 192 JE I DALJE na sistemu...E tim cinom sto sam instalirao drajvere za 002, M-Powered je prestao da radi, i sad kad zelim da otvorim neki PT projekat, moram iskljucim 002 iz fireware porta, skinem njegove drajvere i onda PT radi opet. Kapiras sad?
Nisam ja pokusavao ni da instaliram PT LE i M-Powered na istom sistemu, nego drajveri od 002 mi blokiraju PT M-Powered, i sad treba da zavrsim jedan projekat ja opet moram da deinstaliram drajvere 002 da bih radio taj jedan j****i projekat i posle da ih vracam...

kapiram sve...ali ZASTO si hteo da testiras dva ISTA software-a ??
(koji oba imaju kartice/interfejse istog kvaliteta?)

A zasto nisi radio projekat na tvom, vec instaliranom M Powered Toolsu ????
Pa to je sve 100% kompatibilno...???
Old 21-09-2009, 11:38 AM   #20
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Mozes svaki projekat otvoriti u svakom programu, onaj radjen na M mozes otvoriti na 002, zasto bi ga reinstalirao...

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote
Reply

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules