|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
to mi je preskupo a i nisam planirao skoro da idem preko...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
To je izolovan slucaj... Svuda je oko 830... Toman, Musicstore...
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Presonus Firestudio
http://www.presonus.com/products/Det...px?ProductId=5 + imas do jaja remote monitor controller uz nju. U Svajcarskoj je 570eura. Ne znam sta bi jos mogao da nadjes sa 8 Mic in-a da je toliko dobro. E da, sto se izlaza tiche imas dva para monitora (il tri ako se ne varam?) a ako zelis, pored dva para monitora, mozes da zakacis i 5.1 srrnd sistem. Ako mozes da isprsis jos 190eura da kupis i remote monitor controller ![]() ![]() pozdrav ps: ume da zeza pri instalaciji sa ovim novim driver paketom ali nista strasno, instaliras stariju verziju drajvera, i pustis samo Firmware update i to je to, sve radi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Presonus Fp10
High-Speed FireWire (IEEE 1394) Audio Interface Up to 96K Sampling Rate 8 XMAX Class A Microphone Preamplifiers (+60dB gain) w/ Trim Control 8 Analog Mic/Line Inputs, 2 Instrument Inputs 8 Analog Line Outputs S/PDIF Digital Input and Output, MIDI Input and Output Balanced Send / Return for Channels 1 and 2 Zero Latency Monitoring Separate Main and Cue Mix Outputs Daisy-chain multiple FP10's for additional inputs/outputs FREE ProPak Software Suite including Cubase LE Audio Production Software Included ja je koristim 2 godine i super sam zadovoljan.Instalacija maciji kasalj,stabilno radi,latencija 0 i po meni super preamps.Kod nas u Hr kosta oko 4 000 kuna |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Administrator
|
![]()
Focusrite Saffire Pro 40
http://www.thomann.de/de/focusrite_saffire_pro_40.htm |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
+1
za firestudio odlicno me sluzi pozz |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Moderator
|
![]()
Glasam za motu ultralte. 8+8, 2 preampa (dobra!) +DSP, bez glavobolja...
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|