Quote:
Originally Posted by InsaneEyes
najvecha vechina je kliknula na "vodu pustim al dasku ne spustim" znaci niste ozbiljno svatili topik, kako se mozew mokriti preko daske molim vas lepo objasnite mi to molim vas majke vam
|
Paz' ovamo!
Mozda sam ja bio malo nejasan... Postoje dve daske. Ona suplja, na koju sedas kad poneses "Pro Sound News" u WC i ona se pre mokrenja, kada su muzjaci u pitanju, podize (izuzev ako ne zelis da te skwo stapka sa zemljom, ako provali da si je uprskao). Ovde se ne radi o toj dasci...
Postoji ona druga... koja poklapa wc solju i koju pravi muskarci nikada ne spustaju za sobom, bez obzira sto je veliki plus u ocima skwo, ako to radis, bas kao i sto je plus ako se iz WC-a ne cuje glasno pustanje vetrova kada si ti u njemu!
E sad... mi pravi muskarci, koji drzimo do sebe, tu dasku za poklapanje wc solje nikada ne spustamo za sobom.
O glasnim vetrovima i tornadima prilikom mokrenja da i ne pricam. Tu nema kompromisa! Mokriti, a na taj nacin ne testirati akustiku prostorije, to mu otprilike dodje kad da pijes kafu, a ne zapalis cigaru...