|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#24 |
Banned
|
![]()
@psionic
Moraću malo da budem picajzla, pa da te ispravim da Fruti, ako se dobro sjećam, prestaje da bude ritam mašina sa verzijom 4 - tada ubacaju piano roll i još ponešto... Tačno je dosta toga što si naveo o manjkavosti frutijevog midija...samo..nije mi jasno kako si došao do zaključka da " ne stavlja midi tejk" tamo gdje ga snimiš..??!!! Pustiš song mod, snimaš midi tejk i on ti ga ubaci upravo tamo gdje si počeo da sviraš?! Nema šta da pomjeraš posle... ![]() @vasko Tačno je sve...pogotovo mu je odvratno snimanje wav-ova...samo što se tiče "sabirnice" - to su priče za malu đecu...podesi jednako isti materijal u bilo kom DAW-u i izrendaj ga u istom formatu i kvalitetu i biće isti...za mene su te razlike u "sabirnicama" halucinacije....možda ja ne čujem...ne znači da sam u pravu...al to je moj stav o tome..Veliki propust u frutiju je to što ako želiš da izrendaš wav trake - nudi ti se samo 16 i 32 i po defaultu ih renda stereo...eto koristim ga godinama, a još nisam uspio da nađem način da li može to da se promjeni da trake ne renda stereo , nego mono...već posle moram da ih konvertujem iz praktičnih razloga u 24 mono.... Još jedna velika mana frutija je nekompatibilnost koja se javlja sa određenim vst i vsti...dešava mi se da određeni projelat počinje da grebe i da šalje cpu na vrh, znam da to nije realno opterećenje...to se dešava kombinacijom određenih plaginova i odnosa bafera koliko sam ja uspio da shvatim...ne samo to...uopšte neki plaginovi ne rade dobro u frutiju...za spectrasonic je trebao patch koji reguliše da note posle rendanja ne budu van ritma...Sad mislim da se to rešava sa "use fixed size buffer", ali u ranijim verzijama nije ni to pomagalo... Međutim, sve to po strani...komociju koju meni pruža FL ja ne bih mjenjao! |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
3X OSC fl studio | Mika Technika | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 16 | 22-05-2008 07:11 AM |
Studio | sRce | Slobodan Marković | 2 | 17-05-2007 11:18 PM |
Name That Studio! | Dean Milenkovic | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 27-12-2006 06:01 PM |
studio help | filip | Dizajn i konstrukcija studija | 2 | 03-10-2006 09:52 PM |