|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
Ma mogao bih ovaj svoj k2500 zamijeniti za nord electro 2,ali mi je nekako savitljiv,slabe izrade,a u sebi osim hammonda,rhodesa i piana nema ni?ta vi?e.
U kurzweilu PC 3 imam mnogo padova,leads i drugih stvari,mada nordu skidam kapu po pitanju naprijed navedenih klon zvukova. Nord bi bio najbolja stvar uz npr. M3 ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ne brini ti za izradu nista,ja bih rekao da je izrada bolja od svih ostalih
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Izrada je definitivno kod Clavia sintova superiorna, na electro mnogima smeta dirka , ali to je orguljaska dirka i kao takva je odlicna , ali izgleda da ces ipak zavrsiti na PC3 modelu , jer ces tu pronaci najvise karakteristika koje tebi odgovaraju...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ma definitivno je da ću prvo probati PC3 pa onda M3 i tek tada odlučiti.
Malo sam stopiran jer nemam svu lovu,pa mi valja sniziti cijenu K2500,dok nisam otputovao vani. Zna li ko koliko bi orijenteciono za K2500 mogao dobiti u Srbiji? |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Junior Member
|
![]()
Oti?ao je K2500,a sada su slatke muke kupovine novog instrumenta.
Načuo sam da su tipke kod M3 61 i M3 73 iste,a ja se ponadao da u verziji 73 nisu tako "tanke". Ima li ko iskustva,da je probao obje verzije.Unaprijed hvala |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Junior Member
|
![]()
Da li je ko probao M3 73 i M3 61,interesuje me da li su tipke identične,samo razlika u broju?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Junior Member
|
![]()
potpuno iste tipke... razlika je sto u 73 mozes upakovati modul sint radias i koristiti tipke od M3 samo sto te to zadovoljstvo kosta oko 1000 eura... a u oba modela mozes staviti exb radias prosirenje od oko 250 eura (prva opcija je neuporedivo bolja)... Ako se odlucis za 73 u Artistu Banja Luka je akcija na njega i kosta oko 1770 eura...
Ja sam sebi privremeno kupio Kurzweil PC1SE dok ne skupim pare za PC3X ili Nord Stage... |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Junior Member
|
![]()
Nemam pojma,moram dobro odvagati,ali tipke na M3 61 su me definitivno razočarale.Čak mislim da su na triton studio 76 dosta bolje
![]() Znači i ti ne razmi?lja? o kupovini M3,vjerovatno ima? neki sempler pa ti treba jo? ne?to kao PC3 ili nord. Ja na svirku ne ?elim vi?e vlakariti 2-3 klavijature,već samo jednu i to spojiti na recimo peavey KB5. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Moderator
|
![]()
Sa stanovista uloge snimatelja mogu da kazem da PC3 radi brutalno! Nikad lepsi klavir nisam snimio,a da ima manje od 800kg...
Poslusajte ovde, iako su ljudi trazili da bude malo uvuceniji u snimak,i dalje izlazi i ima neverovatno cist zvuk,gotovo da nisam ni pipnuo klavir u mixanju,bez ikakvih efekata,lezi u zvucnoj slici ko kuca! Solaza pogotovo...!
![]() |
#10 |
Junior Member
|
![]()
Je li ovo Horowitz grand???
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Kurzweil PC1 SE | Goran B | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 7 | 26-11-2009 09:31 AM |