|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
Zvuci ekstra
![]() Sada mozes da dodas i po koji sustainovan reso- bass sa minimooga da ti dodatno zamasti mix ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
seq jupe 8
prvi pad oberheim mekan pad andro sweep obie |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
Vrlo najs
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
VIP Member
|
![]()
prvi zvuk/pad - Andromeda
sequencer - Jupiter drugi string / pad - Oberheim...
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]()
super!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Sekvenca - Jupiter 8
HP pad na pocetku - Andromeda (ili, da pitam: "Berlin?") Meki pad (ja ga volim zvati gumeni pad ![]() Reski visoki pad - OBXa (dobar, dobar!!) |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
mod?rateur analogue
|
![]()
hvala na slusanju..
![]() Relis je najtočniji, i daBear blizu.. Juipiter8 je njegov poznati arpeggio sa random pattern, mono centar. stoji na HOLD, samo mjenjam note, i sound, s vremena na vrijeme. Andromeda je stereo, veliki tamni pad, i sweep solo (Berlin Pad), svira vecinu tema. Oberheim je pan-iran potpuno desno mono, sa visokim resonant strings, i poslije zatvorenog filtera.. ima karakteristični Curtis odn. CEM "sizzle" u visokim tonovima. slaze se s andromedom ko kec na jedanaest.. tri sprave kojima gotovo nikad ne koristim eq, ni u gustim mixevima. jer im ne treba. uvijek prolaze, takve kakve su, a ne smetaju jedna drugim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Jupiter8 arpeggio plus A6 improv. (video) | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 17 | 14-05-2008 10:44 AM |
Andromeda A6 | fischek | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 44 | 16-04-2008 09:57 PM |
Oberheim OBXA mp3 | clusterchord | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 4 | 15-06-2005 03:54 AM |