|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#151 |
Moderator
|
![]()
Koliko sam ja citao i ovaj forum i ostale stvari po netu,liquid je pravljen na osnovu impulsnih odziva da emulira ponasanje skupih sprava a UAD pravljen, pisan "da radi kao"...! Kad se sve sabere i oduzme ispada ,barem po mom misljenju , da UAD radi za 2 i po' brucimetra bolje...! Ono sto je down-side UAD-a je to sto plagovi, opet po mom misljenji ne vrede tih novaca, kada bi ih kupovao sam za sebe, bez onih forama sa nalozima,udruzivanjem i slicno ali sa tim forama da,mada je opet cimanje i opet kosta! Tamo platis liquid i sve dobijes! Drugo i snaga UAD procesora uvek visi nad glavom kao ogranicavajuci faktor, pa onaj osecaj zebnje - hoce li dropovati u rendanju i to ide na ganglije...!
Liquid ima 16 ili 32 kanala garantovane kakve - takve dinamike i eq,koje jeste priznata i radi u dosta studija... Ako se u obzir uzme da vec imas uad, mogao bi ga koristiti za reverbe i ostale stvari,dok bi liquid radio ostalo... npr...
![]() |
#152 |
Pro Member
|
![]()
Radije bi uzeo neki UAD-2 Duo + nalog...
Generalno, mislim da ima dosta native plugova kojih mozes nakrkati na svaki kanal ako zelis zahvaljujuci procesorskoj snazi, a UAD koristis kao specijalitet ( VCA VU, 1176LN,LA2A,MOOG,RE201...) |
![]() |
![]() |
![]() |
#153 |
Moderator
|
![]()
I ja bih ga radije uzeo! Ali liquid mix 32 je sada 400e...
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Focusrite Liquid mix | metalman | DSP forum | 10 | 01-02-2010 02:30 PM |
Focusrite Liquid Mix | Manley | DSP forum | 47 | 04-08-2007 09:19 PM |