|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Senior Member
|
![]()
Hitno mi treba neka preporuka za emulaciju aranzera u VST formatu ( ne znam da l' sam ovo lupio ali me razumete
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Vibrator
|
![]()
ne znam da li cu ti pomoci, padaju mi na pamet luxonix purity i steinberg hypersonic.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Senior Member
|
![]()
Hypersonic ima built-in ritmove ? Ja za to nisam znao
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Senior Member
|
![]()
Imas one man band, to ti je pravi soft emulator i prihvata sve stilove sa hard sprava, mada mislim da mozes da zavrsis posao i sa Band in a Box
The computer allows you to make mistakes faster than any other invention, with the possible exception of handguns and tequila. ![]() "And he whom you cannot teach to fly, teach to fall faster." ~ Friedrich Nietzsche ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Evo, upravo isprobavam ovaj band-in-a-box.. Nije mi jasno kako ne mogu da povucem neki VST klavir dok je on upaljen.. Izgleda da moram debelo da ga konfigurisem, baktacu se s tim veceras. Za 1manband sam skinuo demo koji je potpuno funkcionalan, ali nisam jos uvek stigao da ga probam .. Hvala puno svima
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Senior Member
|
![]()
Ne,ne, ja sam definitivno glup covek, cim ne mogu da se snadjem sa ovim cudom
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]()
One Man Band i Live Styler su napravljeni upravo kao softverski aranzeri! Imaju pregrst funkcija koje nemaju ni najbolji hardverski aranzeri! Jedino sto neces bas moci tako lako da ides na svirku sa njim. Govorim konkretno o OMB-u, on prima Yamahine ritmove ali moras svaki ritam da prilagodis njemu, za svaku varijaciju, fill-in itd. da postavis koju boju zelis, koju jacinu i sl. Inace, u njemu mozes da implementiras VST instrumente i da vuces njihove boje kako za solo tako i za trake aranzera! Dakle, mozes da vuces boje sa Hypersonica, Korg M1 i sl. VST-i ali i sa nekog soft semplera tipa Emulator X. Tu su mogucnosti skoro neogranicene jer sa Emulatorom X2 mozes za bubanj da vuces lupove koji se automatski uklapaju sa tempom ritma itd.
Ovo sve moze da radi sjajno ali trazi mnogo vremena za postavku ritmova i solo boja. Ali zato kad jednom namestis sve kako treba zvucaces bolje nego sa hardverskim aranzerom! |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Vest: softverska emulacija TR606 | dejankuki | Audio Software | 1 | 18-03-2009 01:14 AM |
Emulacija tastature u virtualnu klavijaturu | zeleni | Audio Software | 13 | 02-10-2008 06:14 AM |
Emulacija D-Dimension chorusa by GianFranco | Gianfranco | Tutorijali | 10 | 28-11-2005 04:56 PM |