|
|||||||
| Monitoring Aktivni i pasivni zvučnici, slu?alice, pojačala |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
Member
|
Quote:
![]() znachi sprzh na STOTKE jel da? nashao sam danas YAMAHA A-960 za 100e Everlast iz House of Pain-a? nije meni problem da radim na pasivnim uopste... ako se potrudish mozhesh da radish na chemu ocesh ![]() s obzirom da sam u studiu koji sam iznajmljivao imao 2 behringer monitora koji nisu ni za otpad pa ti vidi... Last edited by geckonium; 23-07-2009 at 03:01 PM. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Member
|
nove informacije
AKAI zvuchnici su u odlichnom stanju 100 watti promena plana kupujem novo pojachalo od 100 watti! jel mozhe neko da me uputi gde ima da se kupi u bg-u MARANTZ? ili naravno da mi preporuchi neko drugo? kod mene ovde u kraju ima samo SONY i KENWOOD |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Member
|
uzmimam KENWOOD-a 100 watti
MARANTZ pada kad budem uzimao nove kutije sledece godine hvala za info silicon science mozhe lock! |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Moderator
|
Imas novo u artistu Alesis RA (reference amplifier) - 150,300 i 500...
Jako dobro radi i u toj ceni je - a NOVO!
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
VIP Member
|
Moja preporuka je Denon,minimum PMA-700,oko 300E je novo kod nas mada ima polovnih starijih modela,tada je to bila serija 600(635 ili 645 ne secam se) ili jaca serija 900 nekada,danas 1500AE.Denon ima poprilicno neutralan i prirodan zvuk sto je potrebno za monitoring za razliku od Marantza(kojeg imam kuci vec 20 godina),Kenwood-a i Yamahe, koji imaju odlicna hifi pojacala ali imaju svoj prepoznatljiv smek u zvuku i treba se poprilicno zezati upariti ih sa kutijama a da se to slusanje moze koristiti za prvi monitoring.Za kucno slusanje nije problem,stvar je ukusa ali za monitoring,pojacalo bi trebalo da bude sto prirodnije sto Denon upravo jeste.Naravno u toj nizoj klasi.
|
|
|
#7 | |||
|
Member
|
Quote:
![]() izvinjavam se ali stavrno ne znam ko je Everlast sa foruma Quote:
al cimanje do artista... hmmm prosli put sam ishao 2 put u roku od dva dana xD Quote:
Denon PM-700AE - 32300 din necu da se pravim pametan jer ne znam skoro nishta o pojachalima... oslanjam se samo na sluh ![]() sad se razmisljam izmedju Kenwood-a i Denona! Yamahu (polovnu) i Pioneer (polovan) sam otpisao... treba mi pojachalo najkasnije do ponedeljka... eventualno utorak popodne! Last edited by geckonium; 24-07-2009 at 09:59 PM. |
|||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Member
|
nisam dovoljno razlichitih kutija ni pojachala chuo da bi znao da razlikujem shta valja a shta ne valja...
zato se oslanjam na rumski - forum je jaMAJKA!
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Member
|
sad vidim...
da je DENON PMA-700AE = 2 x 85 W (4 Ohm)output mada kapiram da mi je za kucnu varijatnu (1 soba) i 50w previshe... Last edited by geckonium; 24-07-2009 at 08:49 PM. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Member
|
shta mislite o ovako nekoj varijanti?
KRF-V7300D chuo sam da je ovo kao loshije mnogo od amplifiera?! mada ovo mi zvuchi zanimljivo... Easy setup function Only 2steps (select "Room Size" and "Listening Position") to complete Speaker setup. Setup by remote control. xDDDD |
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|