| 
 | |||||||
| Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  | 
|  15-07-2009, 02:23 AM | #1 | 
| Senior Member Join Date: Dec 2008 Location: Mladenovac 
				 |  Re: Imam novu igracku :) Fishman Aura Acoustic Imaging 

Mene je ta sprava odavno interesovala... Kako tebi kao ponosnom vlasniku deluje?    Vredi li? I how the hell does it work???  BTW, imam i ja novu igračku... Stigla pre dva dana... http://www.stonebridgeguitars.com/23CR-Models.html      | 
|   |   | 
|  15-07-2009, 10:12 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Jun 2003 Location: Beograd 
				 |  Re: Imam novu igracku :) Fishman Aura Acoustic Imaging 

Pa evo postavio sam vam zvucne primere.   Verujem da u mixu sa pametnim EQingom bolje zvuci nego klasicno resenje. Naravno ne moze da prismrdi mikrofonu (ma nemoj  ) ali razlika je drasticna. Da imam bolju gitaru bilo bi naravno jos bolje. Nadam se da cu imati neku svirku u skorije vreme pa cu vam preneti i te utiske. Mozda uspem nesto i da snimim (live). Jeste skupa ali ovo je prvi proizvod da kome jos uvek ne vidim mane. Sve na pedali je stvarno hi-class. Poecvsi od podnozija za bateriju (nema smaracki klip sistem nego lepo polozis bateriju i vozi) pa do potenciometara. Stvarno vrhunski proizvod. E, cestitam na prinovi! Izglededaju prelepo! Ako budes svracao do Bg-a javi se da probas Auru. (ili jos ludje, snimi nesto pa da ga re-ampujem  ) | 
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| Uspavanka - redone (sad kroz AURA kutijicu :) ) | MUzzY | Promocija radova | 2 | 05-08-2009 09:33 PM | 
| Aura+ - Spomen park besplatan Download | aura+ | Promocija radova | 19 | 17-03-2009 12:35 AM | 
| Imaging trap...... ? | OFF | Dizajn i konstrukcija studija | 12 | 25-08-2008 11:06 PM |