| 
 | |||||||
| Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW | 
|  | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  12-07-2009, 05:40 PM | #1 | 
| Junior Member Join Date: Apr 2009 
				 |  m-audio fast track ultra 8r- pomoc molim!!! 

Kupio sam karticu M-audio fast track ultra 8r instalirao ju i sad vec 2 dana muku mucim sa pro toolsima.Koliko sam skuzio za m-audio opremu trebam imati pro tools m-powered, sve sto sam do sada nasao i skinuo ne valja mi. Do sada nisam radio sa pro toolsima.Sta da radim??
		 | 
|   |   | 
|  13-07-2009, 01:25 AM | #2 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2003 Location: ITB 
				 |  Re: m-audio fast track ultra 8r- pomoc molim!!! 

Da koristis progam koji si i do sada koristio? Ili si kupio karticu baš da bi koritio PT? | 
|   |   | 
|  13-07-2009, 01:04 PM | #3 | 

kupio da bi koristio PT
		 | 
|   |   | 
|  13-07-2009, 10:48 PM | #4 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2003 Location: ITB 

Pa jeli trebalo da dobiješ protools na disku uz karticu? Što se ne obratiš m-audio tehničkoj podršci ? | 
|   |   | 
|  13-07-2009, 11:18 PM | #5 | |
				 |  Re: m-audio fast track ultra 8r- pomoc molim!!! Quote: 
 ma ne, nedobijes to,tamo samo pise da su kompatibilni sa PT, mislim da sam sad skuzio u cemu je stvar,svi ovi koje mos skinuti su za service pack 2 a ja imam SP3,al sad nemogu naci za trojku | |
|   |   | 
|  13-01-2010, 09:13 PM | #7 | 
| Junior Member Join Date: May 2009 

oprosti mozes li mi reci nesto o toj kartici... Kazes da moras koristit PT da bi s njom mogao raditi. Mozes li koristiti neke druge programe za snimanje zvuka?XLR ova ima? 4?ima li phantom power? ulaz za slušalice? Efekata? A napajanje jeli ima dodatno ili uzima sve s usb-a? Bio bih ti jako zahvalan kad bi mi odgovorio... Hvala... | 
|   |   | 
|  14-01-2010, 02:31 PM | #8 | 
| Moderator Join Date: Aug 2003 Location: Banja Luka 

Ne morate korisiti ProTools da biste koristili M-Audio FastTrack Ultra 8R. Kartica ima uredno napisane ASIO drajvere, tako da se bez problema mogu korisiti Cubase, Nuendo, Live i sl... U ovom slučaju pretpostavljam da je problem u "skinutoj" verziji PT-a! 
				__________________ ' 'The Funk' is the space that lives between the notes!   | 
|   |   | 
|  14-01-2010, 05:51 PM | #9 | |
| Moderator Join Date: Jun 2007 Location: ) Recording 
 E sad nama kad spomenes da software mora da se kupi, odma galama...! Ali ako hoce da lepo radi,da uzima kintu, mora i da je da! Nije skup M powered na svu srecu, pa nek se pati i neka skupi,mislim da je oko 220-30 novaca za M-Powered 8... ...ako je za utehu, Cubase je mnogo skuplji, ne znam posto je, ali kontam preko pe'sto... 
				__________________ Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! | |
|   |   | 
|  01-02-2010, 01:25 PM | #10 | |
| Junior Member Join Date: Feb 2010 
 _KUPI ORIGINAL SOFTWARE SA ILOCK KEY I RADI BEZ PROBLEMA_btw već je iza?ao treći update za original software | |
|   |   | 
|  | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| M-AUDIO Fast Track Ultra - USB audio interfejs | SumAnuT | Recenzije | 0 | 16-06-2009 07:19 PM |