|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#71 |
Pro Member
|
![]()
back on da subject:
mada je tesko reci smece za opremu koja je najskuplja (kolko para tolko muzike) ali sjetio sam se proizvoda kaji definitivno spada u ovu kategoriju (cak bi rekao da su pobjednici!!) a to je piramidalna spuzva za akustički tretman i njihovi sestrinski proizvodi cijenjenih US proizvodjača (cijela paleta kojejakvih gluposti, tipa; 100? za komadić spu?ve koju stavim ispod svojih ns10 i one odjednom prorade) ![]() a ljudi se masovno lo?e an takve gluposti.. koje bacanje para.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Junior Member
|
![]()
Drawmer 1960....volem,mrachnije, compressor uglavnom neupotrebljiv za pojedinachne kanale, (soft)...ali za buss, mastering...slatko!!
Uglavnom svi TL audio producti...pa chak i pm1....mozhda c1...ok SPL...hibridni tube chanelstripovi... Focusrite(red/platinum series) Avalon svakako...pop na kvadrat ...ova lista mozhe biti ogromna za precenjene sprave i prodaju fancy/hype imena(marke) Arthur stvarno zvuchi kao da je neki drugi problem...ne bih se slozhio da c414 je losh?...isto tako nt1000!! Da ja bih isto preporuchio ak47 umesto m-16...ko shto neko reche...malo je mrachniji al ima karakter... |
![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
SuperModerator
|
![]()
zato sto front panel od brusenog aluminijuma na Redu kosta soma evra
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Pro Member
|
![]()
Po meni je red7 jedan od najboljih predpojacanja.... Focusrite je unistio ime ovim jevtinim serijama...koje su stvarno lose, dok su red, blue i isa po meni veoma ozbiljni uredjaji.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Junior Member
|
![]()
...stvar je ukusa...za mene su uopshteno svi focusrite previshe sibiant..ps.i malo vishe sminka nego shto treba....uvek bih radje izabro v76/Ampex351,601 ili chak stare isa pre ampove...shta chu kad volim sirovinu i toplinu...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Member
|
![]()
personalni kompjuter. platil sam ga 12 000 kn prije 10 godina na 24 rate. a sad ne vredi k....a
![]() i da sam samo jednom to napravil. napravil sam to tri puta! al vi?e nikad ! ?atro dobro mi je mama bila rekla da kaj če mi to?! ![]() Last edited by pleon; 03-07-2009 at 10:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Koji je minimum opreme za jedan balkanski studio koji pretenduje da bude komercijalan | quake | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 24 | 29-10-2009 03:02 AM |
komad povijesti...vrlo muzikalan komad | roginator | Pricaonica | 0 | 08-05-2009 08:39 PM |
Jeftin komad opreme za koji mislite da nije smece | Gmile | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 29 | 15-02-2009 03:17 AM |