|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
pokusaj da dodjes do Marine tucakovic,prodaj joj text za 100 evra,ona ce ga prodati za 5000 i bice potpisana za njega, a ti ces biti faca u drustvu ,jer ce oni znati pravu istinu. ili odustani od te price,pisi nove pesme,daj ih nepoznatim ljudima,a najbolje cuvaj za neki dan kada pocnes da dobijas priznanja za svoj rad. ja ne cuvam nista za taj dan,jer neznam da li ce doci,a i uvek cu moci da napisem dovoljno dobru pesmu,mozda samo prosiris granice svojih mogucnosti,losije neces pisati skoro pa sigurno
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Sto se tice Cole nista ne kosta da se pokusa . Mada i ja mislim da treba prvo poceti od pocetka a ne od Cole . Chola je po mom misljenju neki krajnji domet za svakog tekstopisca . Ima on deo svoga sajta otvoren za takvu saradnju . I ja razmisljam da saljem . Medjutim , pitam se da li imam kvalitet za taj korak . Svi mi verujemo u svoje tekstove ali treba dozirati optimizam . Sto se tice mogucnosti kradje , to uvek postoji ali nije ni to nista strasno . Naj strasnije je nista ne pokusati . Sva slava u zivotu dolazi od hrabrosti da se pocne . |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
LJudi, samo da vas podsetim da je prvo sto je Cola izgovorio na svom proslom albumu bilo: "suva drva odozgo a sirova odozdo"...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Go for it. Nema? ?to izgubiti, a dobiti mo?e? puno toga.
![]() |
#5 | |
Moderator
|
![]() Quote:
![]() ...ehehe,staaari laf... Nego: Niko ne moze da porekne da je Cola veliki pevac... ...koji se napevao veeelikih hitova... ...i veelikih shitova... Zasto bi ikome davao svoju pesmu, koja je toliko jaka...! "Znate, to Cola peva moje pesme, ha, bas sam faca,boo f*ing who..."... Otpevaj je sam! Radi,vezbaj,pevaj... Balega u zivotu nije otpevao tacan ton , pa je samo '84. imao preko 150 koncerata,covek je spavao 3 puta nedeljno,i svi i danas znaju njegove pesme! Sta tebi fali?!
Ljudi hoće da čuju istinu, a ne kako je stvarno bilo! Last edited by Bockie; 03-11-2009 at 01:57 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |