| 
 | |||||||
| Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. | 
|  | Thread Tools | Display Modes | 
|  24-06-2009, 01:37 AM | #9 | 
| Pro Member Join Date: Oct 2007 Location: Vrnjacka Banja 
				 |  Re: koliko ram memorije moze da koristi cubase sx3? 

ma kakav mac odkad sam promenio interfejs sve sljaka super naravno upareni su mi moduli ali da bi ostali upareni moram da stavim jos dva uparena........tj 4 giga investicija od tri iljade...hm....pa svaki mb rama vise za cubase je dobrodosho.. ali u zadnje vreme snimam dosta zivo, i bas gitaru, tako da izbegavam mnoge vstie koji srchu memory al jedu dosta i plugovi ustvari poenta je sto ja volim da miksuckam dok radim i trake tek na kraju eksportujem i pretvorim u audio.....kad zgotovim aranzman i zvuk....al sama pomisao da u nekoj ranoj fazi vec moram da zapecatim midi pretvorivsi ga u audio(kako bi rasteretio ram)....i tako izgubim mogucnost da ga do samog kraja rada na pesmi menjam, mi se ne svidja evo npr pokrenem stylus , ewql symph brass, trilogy, guitar rig i na par audio kanala aliverb ,melodyne.... i cao ...memory usage 1,92 gb.... | 
|   |   | 
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
| 
 | 
 | 
|  Similar Threads | ||||
| Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post | 
| moze li cubase sx3/nuendo 3 chitati sx4 projekte | zak | Audio Software | 6 | 06-12-2008 12:12 PM | 
| Koliko se moze zaraditi od muzike dana? | DaBear | Razno | 65 | 16-09-2008 03:21 PM | 
| Sta to Dr. Dre koristi od VSTi-a?:D | Jan | Audio Software | 25 | 23-12-2007 08:16 PM | 
| OCZ memorije | Inovative_kg | Computer Hardware | 5 | 26-10-2007 06:07 PM |