|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Mason
|
![]()
Da... i ja to ka?em... Gvand Piano
![]()
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ajd da napravimo jedan mali test, pa da Grand oglasi potrebu za producentima, snimateljima, muzicarima i kompozitorima, evo ja se kladim 1/3 foruma garant bi prihvatila!!!!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
nesto tako je bilo ovde pre par godina zahvaljujuci lakiju , i dosta nas se prijavilo pa i neke "bundzije" .
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Banned
|
![]()
Pa neka ste se prijavljivali.Jedno je dziberima uzimati pare posteno radeci svoj posao a drugo ostati normalan u mozgu.Jel zato sto silikon nije dobar po zdravlje ne treba da kresemo sve ove sisate ribe????
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Banned
|
![]()
e da se meni dokopati granda....da komponujem i radim aranžmane..
![]() ![]() Najiskrenije...ja u životu do sad nemam prejaku ambiciju za pravljenje neke velike love....jer dobro znam šta je cijena toga.....mada mislim da vrlo dobro znam šta bih i kako bih da je ta ambicija dovoljno jaka! Last edited by balthazaar; 19-06-2009 at 10:23 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
banned
|
![]()
grandu ce doci pocetak kraja kad ostali prestanu cheshati jaja... ajd dosta ste ovde pis(h)ali, sve ulipaste.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Banned
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Pro Member
|
![]()
Ma Nedjo Kostic i Tv Duga RULEZZZZZ
![]() ![]() "Gazdarice, gazdarice, na kafu mi svrati, podstanaru svome, kiriju naplati" ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Gde i kada su muz. festivali kod nas??? | LAMPASH | Razno | 12 | 10-03-2009 12:47 AM |
Kako doci do nekog normalnog izdavacha? | HeatMan | Promocija radova | 124 | 31-05-2007 08:07 AM |