|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 | |
Pro Member
|
![]()
Ljudi ma opushteno, pishite, druzimo se!
![]() --- studio nije za moje privatne potrebe, nego komercijalni, open for business ![]() --- Pro Tools mi treba jer: Znam da radim na PT platformi... "Standard je u svetu" Sta god to znacilo ![]() Latency Free ? TDM plugginovi - Al' ja ciljam da koristim shto vishe hardware jer ni jedan plugin ne moze da zamani analogne sprave... ![]() DAW: PT HD ? - Pre: Ostaje NEVE 1073 DPA Microphones: (Sad nebi da pravim kolekciju mikrofona, uletece kasnije i Korbi i Brauneri bitno je da potrosim lovu najbolje sto mogu u startu... ali u87 ostaje na listi bez obizra na sve) Neumann U87 AKG C414 B-XLII ili BRAUNER PHANTOM V - http://www.thomann.de/gb/brauner_phantom_v.htm ili sve.. ![]() Quote:
![]() Compressors: 1176 i LA2-A ? A, da sastavite po kategoriji spisak/lanac opreme; >>>>> Effect procesor(i), konvertor, monitori, and the list goes on and on.. ![]() - HVALA PUNOOO SVIMA NA KOMENTARIMA/SAVETIMA. - ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Moderator
|
![]()
shta bih uradio za 16 hiljada eura?
evo parche opreme koju vec imam, i ono shto cu josh uzeti.. a bavim se uglavnom hip hopom i rnb-em.. pored onoga shto imam ce stajati + monitoring: quested vh2108 + mackie hr824 yamaha ns10m mikrofoni: - main: SE gemini mkII (na kom je i azad snimao predposlednji album) + sony s800 (ili mozda korby sa tom kapsulom) neumann u47 violet ametyst. i neki lepi ribbon, al nisam toliko upucen u njih tako da ne znam tachno shta bih uzimao - namenski: akg c451 sp + sennheisser 441 i 421 ev RE20 shure sm57 x4 + shure sm7 preampi: great river x2 (josh malo pa +) api 512c x2 portico 5012 groove tubes vipre neve 1073 i MOZDA avalon 737, chisto zbog mushterija outboard: 1176 x2 roland dimension D api 2500 portico 5043 (a mozda i ode ako ne radi posao kako valja) ![]() inteface: ff800 + i/ili lynxovi konverteri (npr, ja planiram da uzmem lynx two uz ff800..) shto se ostalog tiche, zavisi shta svirash jbg.. npr, ja shljakam sa clp230 i virus TI (shto se klavijatura tiche), i imam jbg 5 gitara i bass.. npr, ja bih uzeo dobre magnete za moj bass i jedan fretless josh i to je to.. al to sam samo ja.. eto, moj wish list kad bih sad dobio 16 hiljada. imam samo jedno pitanje, imash li neki dosadashnji materijal koji bih mogao da chujem? edit: ochigledno sam pregazio granicu.. ![]() Last edited by HeatMan; 15-06-2009 at 09:08 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Moderator
|
![]()
Neve 1073 DPA radi super......vi?e ?to ga upotrebljavam , vi?e ga volim.....po mom mi?ljenju ne mo?e se to usporedit sa VT 737.....koji je bio moj prvi "serious" preamp ili bolje rečeno channle strip.
Kupio sam ga odmah kad je iza?ao (10+ godina nazad) i prije par godina se ga rije?io.....i ne fali mi ni?ta. Kupi ?to bolje zvučnike (moj predlog K&H O300+sub), Moog Voyager zvuči super....a MPC preskoči......kupi Crane song HEDD i neki osnovni 8in/8out Digidesign AD/DA.....ili Rosettu 800 sa X-HD kartom.....od kompresora.....ili Fatso ili Distressore ili STC 8.....1176 je previ?e one trick pony.....nisam ga upalio več godinama.....stoji mi kod frenda.... a od EQ-a.....Amek 9098 i dobije? jo? dva preampa i super eq.....mo?da neki Orban......ili Spl......a ako ima? malo vi?e Crane song Ibis......malo sam se navukao na zeleno...... ![]() A od mikrofona......ja bih potra?io dva AKG 414 EB...... Pozdrav, Gregor
" If Pacman affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music." - Kristian Wilson [Nintendo Executive 1989] Earresistible Mastering Website Earresistible Mastering MySpace |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
oprema | zoolander | Computer Hardware | 8 | 07-09-2009 11:25 PM |