|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#21 |
Moderator
|
![]()
inache sve cutaway gitare su jebeno ozvuchene..
sad sam se skroz izgubio.. ocu dobar masivan zvuk (tenacious d, johny cashov poslednji album, kleptonove akustare) i ne znam shta da trazim.. a usput mi treba neshto shto cu moci za solazu da iskoristim, a ne da moram posle snimanja da ispravljam prste od grcha.. btw spamujem jer sam umoran, a i u nadi da ce neko ovo videti |
![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Moderator
|
![]()
hahah to sam skapirao, al koja je razlika u zvuku? to te pitam.. evo sad gledam takamine EG523SC Jumbo Cutaway Acoustic-Electric Guitar i svidja mi se.. al eto, sad kad sam taman skapirao da ocu samo akustaru bez elektronike, ne mogu naci jednu.. jbg, kapiram da shto vishe stvari natrpaju u instrumente tog cenovnog ranga, to gore..
sad samo trazim da zvuchi dobro, i da mogu da je snimim lepo |
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Senior Member
|
![]()
?to se mene tiče ni jedna... Ako hoće?, mogu detaljnije da ti objasnim kako da dođe? do izuzetno kvalitetnije gitare za 500e. A da zvuči čak i 10 puta skuplje...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Member
|
![]()
pričaj zlobisha,ma? me interesira...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Moderator
|
![]()
uzeh washburna.. sad je vec davno.. radi savrsheno.
nije ozvuchena. |
![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Senior Member
|
![]()
Pre svega, treba ti neka dobra NE ozvučena do 400e, npr Yamaha fg750(oko 350e) i K&K Pure Western Mini's(oko 100e). To neće da omane...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Moderator
|
![]()
ma.. taman.. uzeo D52SW i za mesec dana je chuknuo.. bukvalno pipnuo coshak stola.. i puche mi prednja plocha.. tj finish na njoj..
uhh.. i dalje pizdim.. a beshe pre dosta vremena.. naravno kakav sam debil uzeo sam staru fender akustaru i zabadao je u sto dok se nije napravila ogrebotina bar.. da dokazem sebi da nisam toliki debil da sjebem novu akustaru jer sam nepazljiv.. al bukvalno, pipnula sto.. fenderu nishta, a ovu sad pazim kao ochi.. ma i vishe od toga.. ni na promaji ne sme da stoji da je promena temperature ne bi sjebala.. ufff kako se mrzim zbog toga inache mahagoni je u pitanju, kolko sam skontao.. mada, nije mi to bilo bitno uopshte, da je od shpera a da dobro zvuchi uzeo bih je |
![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() A fini?, jbg... De?ava se... ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Workstation do 300-350 Eura | Flash Gordon | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 19 | 01-08-2009 01:17 AM |
Ne ozvucena akustara do 1000eu | mebanes73 | Gitarska Produkcija | 13 | 23-08-2008 09:00 PM |