|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
VIP Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Senior Member
|
![]()
Ja sam uzeo nedavno line6 pod xt pro i poprilicno sam zadovoljan iako imam nekoliko kvalitetnih lampaskih pojacala i kabineta. KOntam da je messa preamp do jajeta
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Engl preamp za cijenu pod xta ili tonelaba je isto primamljiv... EDIT: Ako cijena nije bitna, onda uzmi neki iso cab i raznorazna pojačala ili ako već imaš neka, onda ta koristiš... ![]() ![]() ![]()
"Easiest way to turn defeat into a victory is to put on the enemy's uniform" - Number One Last edited by MD; 13-05-2009 at 09:15 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Axe-Fx.. svetlosnu godinu ispred line 6.. upravo smo snimili na njemu gitare za novi album (hi gain uglavnom) i zvuce opasno dobro
![]()
![]() |
#6 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Zvuči koliko ko?ta... ![]()
![]() |
![]() |
#7 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
Ma mislio sam na autora topica... ![]()
![]() |
![]() |
#8 |
Senior Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Junior Member
|
![]()
@MD, potpuno se slazem. Nazalost nisam bio dovoljno objasnio za sta mi treba. Ne treba mi procesor u smislu da ima milion efekata. Treba mi najbolja moguca emulacija lampaskog pojacala. I to da bih izbegao ozvucivanje pojacala (ovi Svajcarci bi me lansirali na mesec).
sta je to "iso cab"? *** Inace, imam vox ac30, ali na zalost u naredno vreme necu moci da ga koristim za snimanje, kao ni bilo koje drugo pojacalo - zbog glasnoce i stanara. Vidim da mnogi predlazete Line6. Pre nekih 15 godina sam kupio jednog od prvih zoom-va. Toliko me je iznervirala ta investicija, da se sada jednostavno bojim tih "svemogucih" masina, koje sve mogu po malo, a nista onako posteno i ljudski. Izvinjavam se svima, ali nisam dovoljn objasnio moje potrebe. Zbog toga su i pristigli razni saveti. Dakle, ono sto meni treba je: - autentican zvuk, recimo u domenu pretendersa - emulacija lampasa / simulacija pojacala - hi quality, da mogu da sa tim zavrsim album Sa Sans Amp-om (+vox) sam snimao album '96. super zvuk. Medjutim, cini mi se da se dosta stvari od tada pojavilo na trzistu. dosta vas hvali Axe-Fx pogledao sam cene i moram da priznam da toliko para ipak nemam. To je nekoliko puta skuplje od mnogih stvari koje ovde pominjemo. Verujem da je kvalitet. Isto i za mesaboogie rectifier Da li je ko koristio ovo: Hughes & Kettner Tubeman? ima dobre ocene na: http://reviews.harmony-central.com/reviews/Guitar+Amp/product/Hughes+&+Kettner/Tubeman+2/10/1 samo ja vise verujem vama nego onima na harmony central-u ![]() Jos jednom hvala, isprobacu neke od vasih predloga pa cu vam javiti za sta sam se odlucio i da li ste me prevarili ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Moderator
|
![]()
Verovao ili ne, sans-amp je jos uvek u nekom vrhu za te stvari...
Mada, na trzistu je se danas pojavilo mnostvo stvari koje zele da preuzmu primat Tech21-inici.. e sad, ko sta voli.. ima in mnogo.. Jedan je taj H&K.. koji dobro radi i vrlo je flexibilan.. Onda dolazi Palmer PDI-09 u zadnje vreme mnogi hvale AMT SS-20 gitarski preamp.http://amtelectronicsusa.com/productpagess20.htmlRocktron Silver Dragon... .... etc etc.. Mada, stvarno bi ipak mogao da probasneki od softvera za emulaciju i tu mozes da biras.. sta hoces.. Amplitube, Guitar Rig, Revalver... GTR2 Simulanalog, i tako dalje.. opet i tu ima masa programa. ..
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Opterecenje procesora | Tiki the Boyler | Computer Hardware | 7 | 29-11-2004 04:18 PM |