|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#41 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#42 |
VIP Member
|
![]()
U mom slučaju privr?enost Windowsima je čisto finansijske prirode
![]() ![]()
![]() |
#43 |
Pro Member
|
![]()
Ja sam full presao na hackintosh i ne vracam se na Cubase i win...
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#44 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Pro Member
|
![]()
ama ljudi samo udarajte na cemu god hocete pa makar to bio i tascam-ov cetvorokanalni snimac. bitno je da se i radi jos ako se zaradjuje vrh!
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#46 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Inače, stavio sam sedmicu, Fast Track USB radi kako treba, jedino sam morao da stavim compatibility mod za Vistu kada sam instalirao drajvere da bi ih instaliralo, koristim Cubase SX 3 i Ableton 8 i sve radi kako treba. Čekam final da pređem na x64 verziju. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Pro Member
|
![]()
Svaki Windows drlja po diskovima svakim danom sve vise, prlja se neverovatno brzo i ne prodje ni tri meseca da nesto ne zahteva ponovnu instalaciju sistema. Cak i kad iskljucis File Indexing Service on sporije trazi fajlove, a opet drlja po diskovima, katastrofa.
OS X ne drlja uopste, nalazi fajlove u roku od odmah, ne prlja se, za godinu dana koliko ga imam od poslednje instalacije, sa sve internetom i bukvalno neprestanim radom zbog 300 gb torrent-a koje skidam radi sveze kao i prvog dana, prosto neopisivo. Ipak, ono najvaznije je koliko kreativnih stvari napravis u jedinici vremena, pa bio to i stari Atari, ali poenta je stici biti kreativan pored ocajnog sistema koji te minira na svakom koraku... |
![]() |
![]() |
![]() |
#48 |
Junior Member
|
![]()
Ako ne održavaš sistem - normalno da će trebati reinstalacija posle 3 meseca.
I mislim da ova tema nema veze sa OSX-om, al' hajd'. Sa ovom poslednjom rečenicom sam saglasan, uglavnom. |
![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
VIP Member
|
![]()
+1 za svako slovo
![]() |
#50 | |
Superoperater
|
![]() Quote:
Jedna od prvih stvari koju uradim petljajuci sa post-XPovskim windowzima je da ugasim j*beni superfetch servis. Mnooogo manje drlja. Drljanje izaziva i shedulovan disk defragment i indexing servis. Kad se sva ta drndanja pogase - dobije se sistem koji nista vise ne pristupa hardu nego prosecan XP SP1 sistem
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |