|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ne razumijem... pa meni xp i dalje do jaja radi (da kucnem u drvo)...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Moderator
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Pro Member
|
![]()
Ako uzmemo u obzir da je to Vista sa jacim SP koja je stara vec par godina, pa jos tih par godina da je utweakuju, mnogo im nesto treba da naprave taj savrseni sistem...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
Pa 7-ica nije nova platforma. To je logican nastavak ili ti utwak-ovana Vista.
A i djoku ce da dobiju iformacije od mene. Last edited by LACKY; 07-05-2009 at 12:22 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]() ![]() Stvarno je kr? ovaj novi operativni sistem, evo juče na jednoj instalaciji Win7 je prihvatio sve drajvere koji su inače za Windows XP (zvučna, grafička, ?tampač prastari, ...) i sve radi perfektno. ?ta to znači? To znači Viva La Win7. Moći ću i dalje da koristim svoj prastari hardver. ![]() A, sada ne?to sasvim drugačije. Evo čim nad?em ne?to ?to ne valjia, če pljucnem i ja malo po ovime najboljem operativnom sustavu koji je M$ ikada smi?ljao. ![]() E da, če da javim i ako telemetri se mo?e isključiti, tako da privatni podaci budu za?tičeni. pozdrav
![]() |
#16 |
Senior Member
|
![]()
Je l' probao neko x64? Ima li problema sa drajverima u istom? Kako radi DAW?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
imam jednog slicnog pacenika u okruzenju, drag mi je kolega ali je skoro pukao 700 evra za graficku na kojoj ce sigurno pasti 400 evra za 2 mjeseca, bolje da je dodao jos malo i uzeo PS3 za sebe i za djecu kad se ozeni... mislim nemam nista protiv toga ali kad se takav pametnjakovic nadje pa mi nesto proziva sistem, onda mi se kosa podigne na glavi.... samo ti teraj svoju sarenu makinu... neka bude sto sarenije... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Pro Member
|
![]() Quote:
A kad ne pi?e drajvere za proizvođače hardvera, ako ima vremena, Microsoft pi?e kod za operativne sisteme i stotine svojih aplikacija. ![]() Quote:
![]() ![]() RTFP (Read The Fucking Post) ![]() @offtopic Probaću za par dana na toj ma?ini gde je Win7 32-bit kako radi Nuendo. pozdrav
![]() |
![]() |
#19 |
Pro Member
|
![]()
Windows 7 multi touch
Bez komentara.
![]() |
#20 |
VIP Member
|
![]()
[quote=ProkDu;245238]Windows 7 multi touch
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Waves C1-auto release | djasek | Tutorijali | 2 | 18-07-2009 03:10 PM |
Microsoft records | disco violence | Razno | 6 | 09-03-2009 09:57 AM |
Microsoft Windows XP Pro Digital Audio Workstation Edition | Danny Lou | Audio Software | 19 | 18-12-2008 04:08 AM |
Malo pre-release novog albuma! | DEMONIO | Promocija radova | 19 | 28-02-2008 08:12 PM |