|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Banned
|
![]()
neko se prosto rodi kao sempler ili sint pa mu nista od toga ne treba...
http://www.youtube.com/watch?v=FMtbX...elated&search= zelja mi je da je imam jednog dana...mada je vrlo rijetka |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
uuuuuummmmmmmmmm interesting...
Davno sma ja rekao...najjace melodije prave ptice... |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Banned
|
![]()
šteta što ne mogu da nadjem još koji snimak ali kažu da ovo ptica može da ponovi gotovo svaku melodiju koja joj se odsvira...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
isti Mocart...Mocart ptica...sa perfektinim pitchem...
Najlepse je kad odesh u neki park i samo upijash tishinu i ponesesh zoom ili neki drugi recorder sa sobom, cak i olympus i snimash prirodu. Melodije sipaju... Najbolje svetske melodije su proizasle iz forme govora...Instrumenti su stvoreni da bi imitirali glas..ptice komuniciraju tako da su melodije veoma izrazajne i inspirativne.. Shto se tice te pojedinacne ptice...okerupao bi je..skresao joj bi krila..prikopcao na majk i pustao zvukove sa Cd-ova, i dao njoj da ih imitira. Sampler i library of sounds...za DZ |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Banned
|
![]() Quote:
au surov si ![]() ![]() ![]() ![]() ja bih je njegovao i svaki dan jos pustao muziku ili svruckao na uvce... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Member
|
![]()
ja bih je pojeo pa bi mo?da i meni krenule melodije!?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Senior Member
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Pro Member
|
![]()
zvuci dosta analogno dal' zbog filtera il' sta
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Promocija MANGUS, Bitef 19.jan...obavezno dođite | bassystem | Promocija radova | 45 | 26-05-2006 02:15 AM |
ČLANOVI - Pravila pona?anja (obavezno pročitati)! | diviner | Obavestenja | 0 | 06-04-2006 11:09 AM |