|
Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika Analogni i digitalni sintovi, ritam ma?ine, MPC sekvenceri, sempleri i ostali elektronski proizvođači zvuka. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#191 |
Pro Member
|
![]()
Buchla....kosta oko 20 000 $ pa ko voli nek izvoli
![]()
![]() |
#192 |
Pro Member
|
![]()
Lepa sprava, po izgledu, a po mogucnostima je gazi najobicnija CASIO igracka od 100-150 evrica. To je bilo lepo i napredno u doba moje rane mladosti...negde kasnih 70-tih godina, a danas, osim lepote kao ukrasnog predmeta, bar po meni, nema nikakvog smisla. Narocito je lep onaj kruzni kontroler u gornjem levom uglu, valjda nesto kao sequencer. Priznajem da bih voleo da ga posedujem, ali sam skoro siguran da ga ne bih nizasta koristio, osim da "zasenjujem prostotu" sto narod kaze...
![]() |
#193 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#194 |
Vibrator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#195 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#196 |
Pro Member
|
![]()
Video ga svojim ocima na "Sint show" 1994 ili 1995. nisam siguran, u Los Andjelesu, preciznije Anahajmu, a i gledao polusatnu reportazu o doticnom gospodinu i njegovim sintovima. Dobro si pustio ona dva "Tjuba" koji su me "uverili" da nisam u pravu...narocito onaj "uncertainity"...takav "sample&hold" efekat sam igrajuci se namestao na ARPu 2600, a i na malom Odyssey sintu, i cak demonstrirao na RTSu, davno,u nekoj decijoj emisiji kada je to bio neki fazon...Ali ne mesam se u ukuse i misljenja drugih, naravno, samo jos sebi ne mogu da pojasnim pomamu za nesavrsenim, defektnim, i nemocnim analognim sintovima, cijem sam razvoju nazalost prisustvovao i bacio veeeeeliku lovu na iste, koji su mi "zivot skratili" (Oberheim, Moog, i nesto manje ona dva ARPa) i danas se secam zadovoljstva sa kojim sam taj "Vojni otpad" prodao kada se pojavio bedni Roland JUNO 60 i kasnije PROPHET 5. Zalicu za Roland super JX, i za nekim 3P, zaboravio sam prefiks, al' je imao neki programer sa njim sa mnogo dugmica i reglera. Takodje mi je zao za JD 800, iako imam i ponosian sam na JD 990, ali te prve analogije me rasturise nacisto kvarovima, nestimovanjem, i "zaludjivanjem" narocito pitch bender na mini Moogu, i Oberheim sa polyphonic keyboard modulom, koji me je vise zezao nego sto je radio...
Pozdrav...
![]() |
#197 |
Pro Member
|
![]()
Daleko od toga da sam palisa na Analogiju, stavise sam protiv ali dati komentar da je Cas(n)io od 150 eura prepisao Buchla sint malo je prejako
![]()
![]() |
#198 |
mod?rateur analogue
|
![]() evo napokon mogu nesto i svoje da postam u Spot-The-Synth sticky ![]() u podlozi stvar na: Solini, SH2 i SP12 .. |
![]() |
![]() |
![]() |
#199 |
Pro Member
|
![]()
Wish i was there
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |