|
DSP forum DSP hardware & software, plug-in & host teme, ProTools, Creamware, UAD-1, TC Powercore.... diskusije, pitanja i razvoj |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Pro Member
|
![]()
U "type" bi trebalo odmah da ti se pojavi koja je kartica u pitanju... napisi im mail i pitaj o cemu se radi, to ti je najsigurnije... reci samo da si registrovao flexi a da u type ne pise nista i nema vaucera od 500$... ne pominji ova dva pluga... pa vidi sta ce da ti kazu...
... jesi li dobio neki mail od njih? Pozz
![]() |
#2 |
Junior Member
|
![]()
Nikakav mail mi nije stigao od UAUDIO.
Da li da im odmah ?aljem pitanje (vapaj za pomoć), ili da čekam jo? 13 dana ? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Junior Member
|
![]()
Poslao sam jedan mail
(sa obja?njenjem svega ovoga gore napisanog ?to se događa) na 3 adrese: pcsupport@uaudio.com info@uaudio.com hardwaresupport@uaudio.com (sa njihovog customer service portala mi stigo?e odmah 2 x auto reply, u fazonu kao odgovoriće mi čim budu mogli... ) Nadam se da će mi neki čikica ili tetkica sa UAUDIO odgovoriti kako da se izvučem iz ovoga... |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Junior Member
|
![]()
Ufffffffff... Jeeeeee... Fakkkkkk !!!!
Konačno mojim mukama, posle 24 sata strepnje i preznojavanja, dođe KRAJ ! Dva puta sam im poslao mail na te 3 navedene adrese istovremeno, i našao se jedan dobar i pošten čovek tamo koji radi svoj posao kako treba, i verovatno POLUAUTOMATSKI-MANUALNO, tj. ručnim unosom (ne znam kako bi drugačije) u njihovoj bazi podataka mi aktivirao VOUCHER od fenomenalnih $500.00 i ja naravno kao svaki presrećni Srbin i ex-Jugosloven na brdovitom Balkanu ODMAH kupih sve što se moglo za te parice... Oni mi dadoše nekakve popuste... i kao rezultat svega ta kupovina UAD-1 FLEXI (PCI) karte mi obezbedi 5 dodatnih pluginova: vidi dole na slici. Pohvala za UAUDIO ekipu ! Bojao sam se da će me neki maler strefiti i da će me UAD-ovci "preskočiti"... da mi nikada neće odgovoriti i da neće ispraviti grešku... ALI oni odradiše svoj posao po propisu, na osnovu maila kojeg sam im poslao. Ukapirali su šta sam napisao, i popravili situaciju ! Bravo za poslovnost ! ( Za ona 2 prva plugina, 1176LN i LA2A nemam pojma zašto mi ih pokloniše, ne mogu ni da se setim od one jučerašnje panike šta je tada pisalo na ekranu, da li je to neka akcija, ili šta... ali ostadoše oni i dalje na svom mestu u kompletu kao AKTIVNI !!! Pitam se da li su se zajebali, ili jednostavno poklanjaju... možda neka AKCIJA za FLEXI karte... Bog sam zna... ) Na Thomann.de videh da za UAD-1 FLEXI PAK važi dodatni $150 voucher... ali oni meni pokloniše ne $150 već $298 ??? Universal Audio UAD-1 Flexi Pak - DSP PCI card with 5 basic plug-ins and a voucher $500 (USD) and 150$ (USD - online access after registration) for aditional UAD plug-ins. http://www.thomann.de/gb/universal_audio_uad1_flexi_pak.htm Na kraju mogu samo da kažem (viknem): TRI PUT URA ZA FLEXIJA !!! URA !!! URA !! URA !!! Last edited by Snimatelj; 07-04-2009 at 11:09 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
cuti bre,mnogo je samo kad biju
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Pro Member
|
![]()
Usput :
Htio bih, radi nekih preuređivanja, ponovo postaviti sistem, odn. ako od vas dobijem drugi savjet, najmanje, deinstalirati SX/Nu da bih postavio vi?u verziju. Da li će nastati belaj sa UAD - om, odn. kako da to uradim a da ne izgubim UAD registraciju, tj. da ga novi odmah prepozna i ne tra?i novi fajl za registraciju (onaj ?to sam dobio od njih preko interneta - vi?e se ni ne sjećam postupka). Smijem li se upustiti u ovo? Hvala. @ Snimatelj : izvini ?to ti upadoh u temu da ne bih otvarao novu. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Akustika Threadovi po redu - dema0206 | DeMa | Dizajn i konstrukcija studija | 52 | 24-07-2008 08:45 PM |