|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#5 |
Senior Member
|
![]()
Ima pozvanijih da o ovome pricaju- oni ce se vec sami javiti, ali ja koristim taj softver i imam solidna iskustva, prvo treba da jacina signala iz zvucnika dostigne nivo 75 db SPL, naravno predpojcalo za mic ne sme da klipuje-to mu je neka kalibracija, a onda ides na merenja. E sad sto se tice mikrofona nisam bas siguran da mo?e taj kojim si merio, mo?da i mo?e, ja sam morao da kupim Behringer, ucita se kalibracioni file za takav mic, podesi SPL, i onda se meri. Ja ne znam kako si ti merio, ali ovako mi izgleda poprilicno dobro!!!
|
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Software za proracun sobe | nebes | Dizajn i konstrukcija studija | 7 | 21-10-2009 07:46 AM |
Odabir sobe | Hepek | Dizajn i konstrukcija studija | 8 | 21-07-2009 04:36 PM |
Ventiliranje gluhe sobe | metalman | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 23-06-2009 06:41 PM |
Izrada sobe u sobi | Tuta_bugarin | Dizajn i konstrukcija studija | 9 | 25-07-2008 12:03 PM |
Program za korekciju i merenje za Live svirku | Manley | Audio Produkcija - Tehnike | 9 | 18-05-2008 02:44 PM |