|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
Cestitke Shot!
![]() Jesi imao prilike porediti AE sa mikrofonima u toj klasi cene? konkretno ja imam c414 zlatni i Violet amhetyst standard, pa me zanima da li bi dobio nesto sa nekim braunerom u setu
#12 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Hvala hvala! I to s Elementalom dvije i s Postolar Tripperima jednu imam! A to znaci da ce se dva benda naci na okupu i fino to sve zapit! Predivno! Romantika alkoholne kapljice, tko bi to ikad odbio.
#13 |
Senior Member
|
![]()
Cestitke stari prijatelju i s moje strane!
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() ![]() ![]() hvala! sad smo vec malo offtopic!
#16 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Cestitke i od mene!!!!!
|
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ribbon mikrofoni? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-12-2008 06:19 PM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |
mikrofoni | SandRob | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2005 09:33 AM |