|
|||||||
| Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 |
|
Pro Member
|
elem slucajno srenuh pogled na stranici o akademiji i video omot lika sa guslama "smrt u dalasu"
kako god pozdravljam ovu ideju i srecno ! |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Pro Member
|
Quote:
@Awacs-aj bas prichaj sa Mishom pa nam prenesi informacije koje dobijesh, ko stoji iza te priche itd... Haha, sad sam zvao na kontakt mobilni da ih malo "ispipam" i naravno da se niko ne javlja... Al ajd, mozda je kasno, mada i pilici jos uvek trchkaju po dvorishtu ![]()
Last edited by silicon science; 31-03-2009 at 07:53 PM. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Pro Member
|
mozda bi nam max mogao reci nesto o ovome ako je u mogucnosti , posto je ipak bliski saradnik sa vasilom ... a i cisto sumnjam da bi ovo postovao bez razloga ukoliko nije postao bot :]
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Pricao sam danas sa Vasilom i koliko sam saznao , prica je prilicno ozbiljna , kao i programi koji se spremaju . Slazem se da su mozda suvise brzo izleteli sa sajtom , ali se radi o prilicno ozbiljnoj ekipi ( barem sto se muzike tice ) Mislim da se ide ka modernijem shvatanju skolovanja , ali kapiram da ce za par nedelja sve biti jasniije ... Praticemo sta se desava , a ja ako nesto saznam iz prve ruke , naravno da javljam ..... Pozdrav |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Pro Member
|
super !!!!!!! hvala jos jednom za ovakav info
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
uhhh..ja uopste nisam ljubitelj kuckanja po forumima, ali kad vidim ovakve razgovore, koji vode ljudi koji su ili neobavesteni ili delimicno obavesteni. Ja sam student ovog fakulteta, i mogu sve najbolje da kazem na temu Nove akademije. Stvar je jako ozbiljna, profesori su i vise nego dobri, a studenti talentovani i srecni sto sa takvim ljudima mogu da rade na sebi. Molim vas, ko god da se interesuje za Novu akademiju umetnosti, moze na ovom forumu da postavi bilo kakvo pitanje, a ja cu koliko je u mojoj moci odgovoriti, a nece mi biti tesko ni da pitam, ono sto ne znam, ljude na akademiji. Sve ovo pisem samo iz razloga jer smo nova (ali jako ozbiljna) akademska ustanova, i zelim da razbijem svaku predrasudu i omogucim ljudima da iz prve ruke dobiju informaciju.
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Stara Rumski Elita 2003.
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
VIP Member
|
Quote:
![]() E sad, ?to se tiče skepse po pitanju NAU... Niko nijednom rečju nije doveo stručnost predavača u pitanje (ili sam ja ne?to prevideo) niti je rekao ne?to protiv njih lično. Neke od njih znam po čuvenju, sa nekima sam sarađivao, sa nekima i danas sarađujem, a jedan predavač mi je pride i rođak ALI, ono ?to je nejasno u celoj priči je status licence same ?kole. Njen naziv se ne nalazi na spisku akreditovanih visoko?kolskih ustanova, nema ga ni na spisku ustanova čije je akreditovanje u toku... (http://www.kapk.org) Za?to mi se čini da sam ovo već jednom napisao ![]() Dobro je ?to si voljan da lično obave?tava? zainteresovane članove foruma o detaljima vezanim za ?kolu, mada mislim da bi website ?kole trebalo da slu?i upravo u tu svrhu. Recimo, da ka?e ne?to o statusu akreditacije, da objasni ?ta znači "European University" i tako to Pozdrav, Vasa
|
|
|
|
#9 | |
|
VIP Member
|
Quote:
. Ali sajt je stvarno skandalozan. Ajde, srediće ga valjda. Dogovorili smo se da se vidimo ovih dana pa i ja javim ?ta ima.Jedino prema čemu sam skeptičan (mi "sa ovih prostora" smo inače skloni skepsi) je plate?na sposobnost populacije. Mislim - 7200? za osnovne studije... Mada je ekipa predavača (u svim oblastima) zaista ozbiljno pedigrirana
|
|
|
|
#10 |
|
Junior Member
|
znam da je ovo davna tema al me interesuje a sta je sa akreditacijom ovog fakulteta????
|
|
|
|
![]() |
| Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
| Display Modes | |
|
|