|
Denis Mujad?ić a.k.a. Denyken Jedan od na?ih najboljih glazbenih producenata, čovjek koji je u poslednjih 20 godina svog rada postao zaslu?an za najveći deo onog ?to se čuli od popularnih rock sastava poput Majki, Pipsa, Hladnog piva, Jinxa, Kojota, Overflowa, Zabranjenog Pu?enja, vlasnik svoje sopstvene Denyken Music podetikete, razgovara sa vama! |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#3 | |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() Quote:
E super odgovor! Bas precizno! Hvala ti! A hvala i oko ponude za posudbu! Kao da jesam! Ipak, malo me frka uzeti ti mikrofon koji je toliko fragilan. Ne da bi ja njemu nesto napravio, nego bi me bilo toliko frka da ga ne sprzim da se ne bi usudio nista s njim napravit! Hehe! Al ako se jednom sjetis, i ako ti se da zajebavat, aj stavi jednom 57icu i Royera na isti amp pa posalji mailom/forumom (ili zovi da cujem) snimke. Nemam uopce predodzbu kako to zvuci suho prije miksa i koja je razlika od 57ice. Mene ta 57ica toliko vec nervira. Stvarno trazim promjenu i zato sam poceo razmisljat da uzmem Cascade FatHead2 koji svi hvale a malo kosta. Imam 421, 441, Oktave 012 (koje zacudo lijepo leze, i to na omni kapsulama!), zatim Brauner Phantom... sve sam ih probavao al uvijek se vracam nekako 57ici, makar joj psujem majku na high gain distorzijama kad dodju do miksa. Uvijek mi malo zatamni ono krckavo na vrhu spektra... Al kako uzme tako i daje... cak me pali ideja da jednom riskiram jednu 57icu i icupam joj trafo (ima uputa na netu kako se to radi, navodno da se onda otvori zvuk, malo se stanji ali da daje vise brzine u tranzijentima) Hvala ti! ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ribbon mikrofoni? | HeatMan | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 10 | 03-12-2008 06:19 PM |
MXL Mikrofoni | dawid | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 11 | 24-11-2006 10:17 PM |
mikrofoni | SandRob | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 8 | 15-02-2005 09:33 AM |