|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Junior Member
|
![]()
hm..prilicno novi u ovim prichama na netu..ali cini mi se zgodno mesto gde bi mogao cuti iskreno i kriticko misljenje o nasoj muzici..
pa ako neko ima malo vremena i volje...znacilo bi nam puno.. http://www.myspace.com/sixstringsandthepieceofwood http://amiestreet.com/sixstringsandapieceofwood |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Pro Member
|
![]()
shto nema reply na ovo??
buzzzcocks sto bi rekli - no riplaj! ![]() ja bih samo rekao - PERFEKTAN vampirizam, odlicno!
![]() |
#3 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
Teško mi je razabrati šta je melodija a šta ukrasna fraza, obzirom da sve svira jedna gitara (ovu drugu ili druge ne uzimam u obzir). Last edited by alfom; 28-03-2009 at 12:01 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Junior Member
|
![]() Quote:
Dečki su izvrsni! Ovo uopće nije za ono tipično preseravanje s komentarima jer je gotov i vrlo kvalitetan produkt. Pa onda, ok, ima? svoj ukus. Samo tako nastavite! Bravo! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Playing with laptop - elp needed | Arthur | Computer Hardware | 1 | 03-05-2005 04:31 PM |