|
Ostali muzički instrumenti i studijska oprema Pregled i karakteristike ostalih instrumenata, gitara, mikrofona, preampa, rack efekata, mikseta, patch bays, modula, semplera.... Diskutujte na ovom mestu |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#121 |
Pro Member
|
![]()
ok,nadam se
tnx! |
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Junior Member
|
![]()
Bok ljudi
evo nakon dugih priprema i nabavke dijelova moj prvi zradak je gotov 2 g1176 compresor, elektronsko balansirani ulaz i lundahl trafo izlaz |
![]() |
![]() |
![]() |
#123 |
Member
|
![]()
svaka čast, ljep posao, sve je pedantno i elegantno posloženo, sito na front panelu....
... PCB-pve si nabavio gotove?
![]() |
#124 |
Senior Member
|
![]()
Lijepo slozeno!
![]() Ja sam ih napravio pet komada 1176 ali u mono verziji. Reci mi na kojim mjestima si izvlacio veze za linkanje lijevog i desnog kanala (ako si to uopce radio, cini mi se da je to onaj prekidac ispod power-a)? Da li je tocka linkanja samo ona ispod R7 (tocka 7) ili ima jos na kojem mjestu? A sad... uzivaj u vrhunskom kompresoru! ![]() ![]() Last edited by FrankoPanko; 02-03-2009 at 07:50 AM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
Junior Member
|
![]()
1. da pcb ove sam nabavio gotove jer me do?lo jeftinije nego da ih idem sam raditi
2. da to je ta točka kod R7 i stvar radi |
![]() |
![]() |
![]() |
#126 |
Senior Member
|
![]()
Ovo sam napravio ove jeseni i zime. "Stripper" - jos malo pa gotov (channel strip, tube preamp-pultec tube passive eq-1176 compressor, trafo in/out), "Gelipter duo" (stereo tube preamp Jensen in/Haufe out trafoi- mljac!), "Equinox" -stari dizajn frontpanela (Pultec type tube eq, trafo in/out), "GSSL" (legendarni bus copressor).
![]() Last edited by FrankoPanko; 04-03-2009 at 08:15 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
#127 |
Junior Member
|
![]()
svaka čast sprave izgledaju odlično a vjerujem da tako i rade
|
![]() |
![]() |
![]() |
#128 |
Junior Member
|
![]()
Pozdrav svima koji se usuđuju da naprave ne?to sami. Pre par večeri zavr?io sam svoj prvi Gyraf G9. Ko ovo nije probao ne zna ?ta je dobro. Jeste da sam imao mnogo problema sa nabavkom delova, manjkom uslova za rad, brujanjem, ?umom, ali sada kada sam sve otklonio i kada je sve proradilo mogu da ka?em da je vredelo. Definitivno ću da napravim jo? minimum jedan a onda i kompresore, eq i slično. LJUDI, ?IVNUO MI STUDIO!!!
Veliko hvala Jakobu (nosioc Gyraf-a) za ?eme i svu pomoć |
![]() |
![]() |
![]() |
#129 |
Senior Member
|
![]()
Decibel,
dobrodošao na forum! kači fotke da vidimo taj g9 ![]() Čestitam na izgradnji! ja završavam dve spravice, koje će nadam se, biti gotove za petestak dana.. |
![]() |
![]() |
![]() |
#130 |
Pro Member
|
![]()
Jel moze klon od nekog avalona 737 ili 747? Jel to izvodljivo uopste, klon nekog konvertera .... Neznam ....?Da li neko od vas hoce da proda neki preamp i kakve su cene.
Pozdrav. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Monitori?Samogradnja? | djale | Dizajn i konstrukcija studija | 4 | 19-02-2005 08:04 PM |