|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Pro Member
|
![]()
ja ne znam sta fali cubase 4-ci imam legalnu (wooow) le verziju i odlicno radi bez ikakvih bagova ali bez ikakvih bagova u radu , mnogo mi se svidja , za petardu mi je rano da se prebacujem jer mi i ova le verzija radi posao ... ako neko jos ima cubase4/nuendo4 neka javi utiske a znam da omladinac pupsa ima ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#13 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
alavuk,imam tu ai verziju sto sam dobio uz motifa,ali imam problem,posle nekog vremena,key koji sam dobio od steinberga rikne,i onda moram opet...jel se tebi to desavalo ?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Pro Member
|
![]()
Ma imam i ja AI4 , skinuo sa neta i legalno ga registrovao....
Nema nikakvih problema sa synchrosoftom - sve shljaka lepo. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Pro Member
|
![]()
imam LE verziju radi ko zmaj koju sam dobio uz esi karticu , desi se nekad midi droping ali to je zato sto nisam update-ovao na zadnju verziju ali i to sam resio pa sad radi ko sat , uskoro cu da se updateujem na essential , nego mi nije jasno kakva su ogranicenja u audio kanalima i vstI rack-u ? da li posto je uopste i ako posto je kakva su ogranicenja
@darkstar nemam problema sa kljucem |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Pro Member
|
![]()
Na AI4 limit ti je sledeci - 48 audio traka, 2 instrument slota - ali to se da nadomestiti sa 16 instrument tracks...
Zatim nema 32 bit float point bit depth, nema inserta na masteru (ali zato mozes napraviti fx track pa svaki kanal routovati u njega...) E da, sa updateom na 4.5.2 su nestale lanes ![]() Multi kanalni instrumenti isto ne ferceraju tj u mixeru se pojavi samo prvi kanal... A ovde vidis sta ima u essential a sta ne http://www.steinberg.net/en/products...edetails0.html Mislim da vredi kupiti Studio 5, ako nista drugo - pa cak i 4 ako se nadje povoljno |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
sacekacu ja jos malo pa da se updatujem na 4 skroz :]]] a i nije mi tolika zurba
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Senior Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#20 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Bubanj - XLN Audio Addictive Drums VSTi (sve kucano...) koristi njegove internalne efekte, kompresore itd.. Bas / gitare / synths : Trilogy, eastWest Colossus, izotope Trash, Voxgeno glissEQ2, UAD Plate 140 Strings - (pravi string, snimljen u mega studiju, sa mega snimateljem - David Reitzas) smiksan na stereo grupe, pa onda seckan i provlacen kroz: Cranesong HEDD 192, GML8200 EQ, Manlet Slam!, Steinberg Karlette delay (obratite paznju na raznovrsnost..skupe sprave i jeftini delay) Duvaci: Voxgeno AnalogFlux TapeBus, PSP Vintage Warmer, Vokali: UAD Cambridge & PULTEC EQ, FAIRCHILD & PLATE 140, Voxgeno Pristine Space, Antress Modern Analoger, Waves Reneissance Vox, Miks : Pultec EQP1 eq, (pravi), The Sonalksis, Tape Bus, Voxgeno Soniformer, Timeworks Mastering Compressor, UAD Maximiser, covek koristi sve sto mu je pod rukom...
Ja sam svestran - sve mi je strano ! Sinewave Surfers Messy Boys SE16 Zoran http://www.facebook.com/album.php?ai...2&l=57cd77e7d1 http://soundcloud.com/dabear Last edited by DaBear; 23-03-2009 at 09:28 PM. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |