|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#11 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
ide li ko sa rumskog?Kakav je covek koji predaje reason ? jer mogao bih vise da odslusam to ...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Pro Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Moderator
|
![]()
ja sakujem. mislim poznajem rizn i radim lepe pijesmice u njemu i sve to ali nisam sad neki master da pravim ludila sa kablovima onim bolesnim i tako to. nekad upalim neki efekat njihov premade i nishta mi nije jasno shta su uradili
![]() mene bi najvishe uzbudilo da dodje neko ko zna i od mene bolje pa da i ja nauchim neshto! na samom predavanju bih vishe ljudima prezentovao ono najosnovnije kod rizn-a, kako funkcionishe i to. prednosti, mane itd
![]() |
#14 |
Pro Member
|
![]()
U pravu je Alavux, puno se moze nauchiti iz manuala takodje.... Ja ga svakako koristim da se pripremim za predavanje...
Predvidjeno vreme za "predavanja" jednog programa je sta vremena, dok su ostalih 3 sata predvidjena za "interakciju" sa slusaocima predavanja... Moj je cilj da prezentujem sve osnovno vezano za program, nachin rada "Live-a" kada radish live tj. uzivo sekvenciranje gotovih lupova, nachin rada u Arragement view, midi programiranje itd... Ali glavni akcenat predavanja ce biti zasto je Live bolji od ostalih programa prilikom manipulacije sa audio fajlovima, tj. sta je to sto u njemu mozes bolje uraditi nego u drugim programima, sto se tiche sound designea naravno... Ja Ableton Live dozivljavam, pored mocnog toola za izvodjenje svoje muzike uzivo, kao mocan sound design tool, chak mozda i najbolji, sempler u Abletonu je jedan od najmocnijih koje sam video, i bice dosta rechi o njemu... Takodje, Operator (FM sint) je fenomelan i bice dosta priche i o tome... Naravno da je on predvidjen kao "All in one" program, ali mixanje recimo ne bih nikada radio u njemu, pored zivog Cubenda... Tako da bice dosta rechi o prednostima i manama programa, ali ne mnogo, da gospoda iz Abletona ne zamere ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Moderator
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
ja da nisam otvorio taj ask ableton video tutorial nikad ne bi saznao foru da u onoj scene kolumni napises bpm koji ti treba i resen problem a veoma mi je bitan tokom live seta inace eto i mene 28-og |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
alavuk,nosices nord lead majicu?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Pro Member
|
![]()
ako mi je neko doturi slucajno
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Member
|
![]()
uvek je lepo kada se organizuje ovako nesto,tako da dolazim
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
FAIRLIGHT u Novom Sadu u studiju "M"...i TAKTONS | Moritz | Razno | 49 | 28-11-2009 01:12 PM |
MCI-528D u studiju PR1 u Novom Sadu | roginator | Razno | 68 | 09-08-2009 05:03 PM |
8. mart | alfom | Pricaonica | 6 | 11-03-2009 09:22 PM |
Pomoc oko nalaska stana u Novom Sadu | lesha | Pricaonica | 28 | 30-09-2008 05:00 PM |
Richard Bona u Novom Sadu | bassystem | Dragan Ivanović | 3 | 24-11-2006 11:01 AM |