|
Razno pricajte o svemu ostalom vezano za muziku i PC produkciju, predstavite sebe, svoj band, also speak in english about pro audio production... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#51 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Nisam gledao direktan prenos sinoćne manifestacije, ali me je jutros sačekalo nekoliko emajla sa ovim linkom: Sramota. Ne stidim se zemlje čije dr?avljanstvo sticajem okolnosti delim sa OA, stidim se svoje pripadnosti ljudskom rodu... Odavno se nisam osećao ovako posrano. Komisija (?iri, kako god se to zvalo) koja je ovakvo sprdanje sa nekim poput Đorđa Marjanovića uvrstila u selekciju "najboljih 20 pesama pristiglih na konkurs" je zrela za... jebiga, Goli otok vi?e nije u na?oj zemlji... ?teta. A Ognjenu Amid?iću beeep mater oba?ka. Neobuzdana i neodgovorna kretenčina. Pozdrav svima koji se ne zovu Ognjen Amid?ić
![]() |
![]() |
#52 |
Pro Member
|
![]()
ja ne znam jel ognjen dobro pusi ili sta? svaka cast kao glumcu ali on je dobro usao u estradne vode... a oskar ce uskoro da vas gleda cak i iz wc solje... toliko o retardiranosti nase vecine...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Pro Member
|
![]()
e iza ovoga stojim isto!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#54 |
Member
|
![]()
Veceras nastavak bezobrazluka - 2 konja(zenskog roda) se vracaju u trku za Moskvu - verovatno je neki Veeeliki Brat nazvao Tijanica i reko mu par popravnih na temu Nikoliceve - toliko o pravilnostima...
Ako je neko ucestvovao u realizaciji OT benda - ideja nije losa al realizacija je daleko od profesionalizma - dobar pocetak a onda nazalost 2 neizivljena - jedna polu gothik pokusavaju da pomire Nightwish i sve i svasta ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#55 |
Pro Member
|
![]()
Evo opet ovaj kriminal... Kompleksasica Nikoliceva se nije pojavila iako su priznali neku tamo gresku...
Moram da priznam dve pozitivne stvari ove godine, prva da nema skoro uopste dva najveca, Etno i Georgina klana, osim onog nesrecnog Marka Kona sa ![]() ![]() Ma dokle bre vise... ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#56 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
haha koji su carevi majkemi, sta ce tebi Azija za tebe je evrovizija ![]() ja sam uvek za zajebanciju ali ovaj tip je potpuno neartikulisan
![]() |
![]() |
#57 |
Pro Member
|
![]()
Cekajte bre... jel ovde forsiraju Seljka Joksimovica i u paketu njegovu devojku, njegove pesme, njegove pevace ili biraju pesmu evrovizije...
Nije mi bas najjasnije...
![]() |
#58 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
Vibrator
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Pro Member
|
![]()
Hahahaha... Otisao patriotizam u Moskvu, sa sve 'armonikom...
![]() Evo ovako zvanicno, nek se nosi u tri lepe zdepi materine cela ta srpska muzicka 'elita' i to njihovo sprdanje jer im je vise dosadno i ne znaju sta ce od svoje ludosti!!! Onaj Nikolic se proseta iz Pariza ovamo da se za'ebava i 'ladno pobedi!!! Over&Out! Last edited by kravadinka; 08-03-2009 at 10:07 PM. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
SSL @ Taktons 2009 | lunaroid | Razno | 18 | 26-11-2009 02:40 PM |
Kalson - Like You EP [E75 Records 004] (2009) | kalson | Promocija radova | 4 | 30-08-2009 01:28 AM |
...za 2009. | zoolander | Promocija radova | 22 | 30-05-2009 09:18 PM |
Grammy 2009 | idekius | Razno | 24 | 04-03-2009 09:56 PM |
Outrun 2009 ! | alavuk | Pricaonica | 0 | 18-12-2008 10:33 PM |