|
Kutak za glazbenike. kompozitore, tekstopisce, aran?ere... Oaza za "stvaratelje" pjesama... pričajmo o izvorima inspiracije, razradi ideja, strukturiranju pjesama, instrumentaciji, tehnikama aran?iranja, pisanja tekstova.... |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#10 |
VIP Member
|
![]()
B.?. Đoni - Tko to tamo pjeva
Kamo dalje rođače? Iz pijeska vire krunisane glave. ?to to rade - prde u pra?inu! Čini mi se, rođače, da je standard pokvario ljude, jedu govna i sanjare. Bit će bolje rođače: skini medalje i napuni sale, ulici trofeja ponestaje snage. Ostavljene djevojke, narkomani i bludnice uzdaju se u tebe. Blindirani brodovi vozili te na četiri strane, zbilja si bio dosljedan... i velikodu?an, rođače: raspolagati tuđom mukom nije mala zajebancija! ______________ Kada sam kao sveznajući adolescent prvi put čuo ovu pesmu mislio sam da se odnosi na Tita. U međuvremenu sam shvatio da su Đonijeve pesme vanvremenske isto koliko i pripovetke Radoja Domanovića.
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Tekstovi aranzmani za pesme | STUDIOTON | Pricaonica | 6 | 30-10-2009 08:19 AM |
Gde je granica neukusa u tekstovima pesama? | alek019 | Promocija radova | 111 | 16-10-2009 09:25 AM |
Keyboard setup-i poznatih | darkstar | Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika | 9 | 15-01-2008 12:06 AM |
Akordi, tekstovi itd. | Mogli | Tutorijali | 1 | 09-01-2006 03:42 PM |