|
Computer Hardware Razmenite iskustva o muzickim karticama i bilo kom drugom hardveru koji koristite uz PC, konfigurisanje i optimizacija kompjutera za DAW |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#61 |
Member
|
![]()
odi na toshibinu stranicu i pogledaj pod downloads tj. drivers. card reader chipset i firewire chipset imaju isti driver na laptopu. pa ako za taj model koji te zanima nadjes TI driver za skinut, znaci da ima. za modele toshibe koje sam ja gledao bili su ricoh firewire driveri. tako da, sumnjam.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Stara Rumski Elita 2003.
|
![]()
Hvala,pogledacu...a ako nema,sta to prakticno znaci?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Member
|
![]()
praktično to znači da imaš 99% šansi za probleme s firewire audio karticom. ako pak misliš koristit usb audio karticu, to ti apsolutno niš ne znači.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Administrator
|
![]() Ko zeli da nabavi pouzdan notebook za relativno malo para moze da se obrati ruDAW timu. Za sada ne mozemo da otkrivamo detalje, ali recimo da imamo u ponudi notebook koji je baziran na intel chipsetu, core2duo procesoru, ima FW chip koji radi sa vecinom interfejsa savrseno (cak smo probali i veoma problematican powercore FW, za koji se zna da je zahtjevan po pitanju FW protoka) i da kosta oko 600 eura.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Member
|
![]()
Super vest diviner, u bliskoj buducnosti mi je potrebna bas takva masina!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Member
|
![]()
Mala informacija za sve one koji jos tragaju za TI cip u laptopu, juce sam pazario koriscenu Toshibu Satellite a100-111 sa Core2Duo T7600 procesorom, ona ima na sebi TI cip i radi odlicno cak mi je M-Audio firewiew audiophile prepoznat preko malog 4-pinskog firewire ulaza na Toshibi sto nije slucaj na mom drugom laptopu MSI S270....na MSI-u sam koristio PCMCIA karticu sa firewire ulazima, i non-stop sam imao probleme sa distorzijom zvuka...sada predem kao maca.......
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Member
|
![]()
bravo! uživaj!
![]() toshibi se zna zalomit TI chipset. sve rijeđe, ali desi se. svakako treba provjerit prije kupovine jer čak isti modeli znaju doc s različitim fw chipsetom. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
EVENT Opal - jako hrabar nastup! | Tiki the Boyler | Ostali muzički instrumenti i studijska oprema | 17 | 10-09-2010 03:44 PM |