|
|||||||
| Promocija radova Marketing u muzici...... pricajte o tome koji je najbolji nacin da promovisete svoj rad? Na ovo mesto saljite vase radove, komentare..... |
![]() |
|
|
Thread Tools | Display Modes |
|
|
|
|
#1 | |
|
VIP Member
|
Quote:
Jeste da je bilo davno, ali sećam se kada je profa (Jakov Salečić, moram da ga pomenem) pitao:"What language do they speak in Jamaica?", a neka riba koja je odrasla u Australiji mu onako iz topa odgovorila: "Broken English!". A profa je pita: "Very well... now: which English do they speak in Australia?" A riba zastala, pa se smorila od smeha.... There is no thing as broken English, dear HeatMan. That is, as far as one's thoughts and emotions are translated properly, any English will do. Otherwise, Marlene Dietrich, Arnold Schwartzenegger and Rade Sherbedzia would have never made it All the best, Vasa
|
|
|
|
#2 |
|
Moderator
|
[QUOTE=awacs;234761]That is, as far as one's thoughts and emotions are translated properly, any English will do.
but in this case, they were not. btw, meni je mnogo lakshe da napishem tekst na engleskom.. i napisao sam dosta pesama.. nisam snimio ni jednu.. iako znam kako to treba da zvuchi u mojoj glavi, nije mi to native tongue. inache, u svakom jeziku postoji pun k**** naglasaka/dijalekta. i arnold shvarceneger ima jedan te isti, stalno. ne varira. pogotovo kada slushash muziku. ne mozesh da uradish pesmu u kojoj cesh da pevash malo na hrvatskom, malo bosanskom, malo srpsko/makedonskom. osim ako to nije poenta. i ako nemash izuzetnu prichu i muzichku podloshku. pozdrav Sale |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
VIP Member
|
Quote:
...ali onda odosmo debelo u OT.Pozz, V.
|
|
|
|
#4 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Da... Ali je manu chao prilagodio engleski jezik svojem 'na neki nachin native prizvuku' i izgovara onako kako izgovara, ne sto ne moze bolje vec sto zeli tako. A ovdje se trazi neki 'kapitalisticko moderni' zvuk, stoga ne bi trebalo isto da se vrednuje... Ali to je samo moje misljenje. Sori za OT!
|
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
|
Znaci, doslo je i do trazenja kapitalizma u pesmi. Gospode. Kakav besmisao.
Moje 'dobrodosli' na pocetku teme koju sam zapocela je trebalo da znaci - opustite se i slusajte muziku. Ne, nikoga nisam provocirala pitanjem koliko mi je perfektan engleski izgovor. Cemu tolika polemika? Dokle seze ljudska opterecenost svemu sto ne prica/ne peva na maternjem jeziku? Jos jednom hvala korenjku i awacs-u koji su se potrudili da daju konstruktivne kritike, ali mislim da mi apsolutno nije potrebna ova kolicina bezrazlozne sprdnje. Zamolicu administratora da sto pre izbrise ovaj 'topic'. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
MAO
|
što bi ga brisali? Ne prija ti kritika ljudi kojima se nije dopalo tvoje delo il šta?
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
MAO
|
evo sad i ja poslušah.
Definitivno očajan mix, kao karaoke. Melodija i osnovna ideja pesme bi još bili i sasvim prihvatljivi da nije nekoliko ozbiljnih distrakcija - ritmička neparnost osnovnih delova pesme, prilično rogobatan refren, i preterano konfuzna melodijska linija. Aranžman je još uvek u stadijumu rane skice, jedino mi se beat sviđa, vuče na nešto zanimljivo, ali pridavljeno pri rođenju. Da, naročito je iritantan spot. Diletantski home-video koji je autor bez blama proglasio spotom. OVo ti je potpuno objektivna i dobronamerna kritika, jer mi se čini da si je premalo dobijala u životu, a da jesi, verovatno bi imala viši kriterijum prema svojem radu, a naročito javnom predstavljanju istog. |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Junior Member
|
Quote:
Nadam se da ce te me razumeti. |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Pro Member
|
Quote:
Izvinjavam se na 'kapitalizmu'... Budi sigurna da nisam mislio bukvalno... Nije dobro opisana misao... Mislio sam da stvar tezi da zvuci onako 'zapadnjachki'.... Pozz
|
|
|
|
#10 | |
|
Moderator
|
Quote:
|
|
|