Go Back   Rumski Forum > Studijska tehnika i instrumenti > Dizajn i konstrukcija studija

Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala...

Closed Thread

Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2009, 07:09 PM   #1
AcaHari
Member

AcaHari's Avatar

Default Znam do mogu da budem izbacen sa Ruskog

Znam do mogu da budem izbacen sa Rumskog ovim postom, ali da li je moguce da se bavimo ne znanjem, nego alhemijom kao u srednjem veku,staklena vuna,kartoni od jaja,sundjeri i sta ti ga ja jos znam od pokusaja da se naprave apsorberi.Mnogo vece i mnogo jace zemlje se ne protive da stimuslisu mlade sa knjigama tipa Recording.Studio.Design, ali mi ne mi smo veci katolici od Pape,pa aman ljudi koliko sam mailova poslao deci koju zamima kako se pravi pravi studio,"aaaa ne majstor Zika iz kraja je majstor da to sto on napravi to je alfa i omega,a ovi sto mlate po knjigama nemaju pojma".
Naravno da nisam ni ja da se ovo pretvori u sajt tipa vstclub.Ali dajte malo razumevanja za knjige i edukaciju.
I da ponovim nasim dragim moderatorima i administratorimaa li vi imate sve legalne softvere i muziku kod Vas na Vasim racunarima??????Meni nije tesko da postujem linkove na Rapidshare i da odgovaram deci ali ako ovako nastavimo stvarno cemo se vratiti na Revox A77 i na 4CH TEAC dok ostali idu na audio karte o kojima mozemo da samo da sanjamo i prave studije ciji su fondovi na nivou nase 100-godisnje produkcije.
Nadam se da ce se u najskorije vreme neko opasuljiti i setiti da dozvoli da se knige postuju ovde.

I kao sto kazu iz H20 "don't make money with warez" a knjige su tu da nam pomognu da steknemo znanje kojim cemo u buducnosti moci i da pristojno zaradjujemo za muzicki zivot.
Old 02-02-2009, 08:14 PM   #2
boggy
Moderator

boggy's Avatar

Default Re: Znam do mogu da budem izbacen sa Ruskog

Quote:
Originally Posted by AcaHari View Post
Znam do mogu da budem izbacen sa Rumskog ovim postom, ali da li je moguce da se bavimo ne znanjem, nego alhemijom kao u srednjem veku,staklena vuna,kartoni od jaja,sundjeri i sta ti ga ja jos znam od pokusaja da se naprave apsorberi.
Uvredljivo je ovoliko "kritikovati" Forum Rumski i njegovu sekciju "Dizajn i konstrukcija studija" konkretno, a da se pritom time pokaze da se cak ni ne cita sta u toj sekciji clanovi i moderatori pisu... Nije korektno ovako "napamet" optuzivati celo clanstvo za "alhemiju" i pri tom sebe stavljati u poziciju kao "velikog prosvetitelja", koji sakom i kapom deli knjige za koje nije niti autor niti vlasnik.
Na Forumu se siri znanje u obliku pisane reci, svoje... ne tudje... piraterija pravilima nije dozvoljena, ovde, isto kao i na slicnim forumimam po belom svetu.
Quote:
Mnogo vece i mnogo jace zemlje se ne protive da stimuslisu mlade sa knjigama tipa Recording.Studio.Design, ali mi ne mi smo veci katolici od Pape,pa aman ljudi koliko sam mailova poslao deci koju zamima kako se pravi pravi studio,"aaaa ne majstor Zika iz kraja je majstor da to sto on napravi to je alfa i omega,a ovi sto mlate po knjigama nemaju pojma".
Ne znam koje to zemlje dozvoljavaju pirateriju, ako stimulans postoji, onda se knjiga pozajmi iz biblioteke ili se kupi od dzeparca... o kakvim to stimulansima pricas koji ukljucuju nelegalnu distribuciju knjiga koje podlezu autorskim pravima?
Quote:

Naravno da nisam ni ja da se ovo pretvori u sajt tipa vstclub.Ali dajte malo razumevanja za knjige i edukaciju.
Nemam nista protiv, to sto naucis u knjizi ili iskusis na terenu, dodji na forum i napisi svojim recima. To (uglavnom) svi ovde radimo... i to moze biti korisno svima. Po pitanjima koje ljudi postavljaju iz dana u dan, dolazim do zakljucka da nisu problem knjige, nego citanje istih... to slabo ide.
Quote:
...... da odgovaram deci;......
Pravu decu slabo vidjam na forumu, vecina clanova su, realno, zreli ljudi...

pozdrav

bogi

--"We can never see past the choices we don't understand." (Oracle, The Matrix Reloaded)
boggy is offline  
Old 02-02-2009, 08:58 PM   #3
idekius
Mason

idekius's Avatar

Default Re: Znam do mogu da budem izbacen sa Ruskog

Aco, nama je potpuno jasno da su tvoje namere dobre! Niko od nas to ne dovodi u pitanje i drago nam je da ?to se anga?uje? sa očiglednom ?eljom da pomogne? članovima.

Ipak, postoje neke stvari koje su regulisane zakonom, a mi to moramo da po?tujemo, jer bi u suprotnom doveli u opasnost čitav forum. Niko od nas ne zabranjuje ne?to zato ?to ?eli da nekoga spreči da ne?to nauči. Koliko je meni poznato, ovde smo da razmenimo iskustva, mi?ljenja, da pomognemo jedni drugima, ali, moramo se pridr?avati zakona. Ipak smo mi normalan i zvaničan forum, ?to podrazumeva i zakonsku odgovornost.

Nadamo se da na?e razloge razume? i da će? i dalje biti na? član, jer zahvaljujući tvojoj dobroj volji, znanju i iskustvu koje poseduje?, od tebe mo?e puno da se nauči, a takvi članovi su nam itekako potrebni...

Pozzdrav

Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules