|
Dizajn i konstrukcija studija Diskusije i pomoc oko svih aspekata dizajna i konstrukcije kucnog/pro studija, gluve ili kontrolne sobe, tretman zidova i materijala... |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Znam do mogu da budem izbacen sa Rumskog ovim postom, ali da li je moguce da se bavimo ne znanjem, nego alhemijom kao u srednjem veku,staklena vuna,kartoni od jaja,sundjeri i sta ti ga ja jos znam od pokusaja da se naprave apsorberi.Mnogo vece i mnogo jace zemlje se ne protive da stimuslisu mlade sa knjigama tipa Recording.Studio.Design, ali mi ne mi smo veci katolici od Pape,pa aman ljudi koliko sam mailova poslao deci koju zamima kako se pravi pravi studio,"aaaa ne majstor Zika iz kraja je majstor da to sto on napravi to je alfa i omega,a ovi sto mlate po knjigama nemaju pojma".
Naravno da nisam ni ja da se ovo pretvori u sajt tipa vstclub.Ali dajte malo razumevanja za knjige i edukaciju. I da ponovim nasim dragim moderatorima i administratorima ![]() Nadam se da ce se u najskorije vreme neko opasuljiti i setiti da dozvoli da se knige postuju ovde. I kao sto kazu iz H20 "don't make money with warez" a knjige su tu da nam pomognu da steknemo znanje kojim cemo u buducnosti moci i da pristojno zaradjujemo za muzicki zivot.
#2 | |||
Moderator
|
![]() Quote:
Na Forumu se siri znanje u obliku pisane reci, svoje... ne tudje... piraterija pravilima nije dozvoljena, ovde, isto kao i na slicnim forumimam po belom svetu. Quote:
Quote:
Pravu decu slabo vidjam na forumu, vecina clanova su, realno, zreli ljudi... pozdrav bogi
![]() |
#3 |
Mason
|
![]()
Aco, nama je potpuno jasno da su tvoje namere dobre! Niko od nas to ne dovodi u pitanje i drago nam je da ?to se anga?uje? sa očiglednom ?eljom da pomogne? članovima.
Ipak, postoje neke stvari koje su regulisane zakonom, a mi to moramo da po?tujemo, jer bi u suprotnom doveli u opasnost čitav forum. Niko od nas ne zabranjuje ne?to zato ?to ?eli da nekoga spreči da ne?to nauči. Koliko je meni poznato, ovde smo da razmenimo iskustva, mi?ljenja, da pomognemo jedni drugima, ali, moramo se pridr?avati zakona. Ipak smo mi normalan i zvaničan forum, ?to podrazumeva i zakonsku odgovornost. Nadamo se da na?e razloge razume? i da će? i dalje biti na? član, jer zahvaljujući tvojoj dobroj volji, znanju i iskustvu koje poseduje?, od tebe mo?e puno da se nauči, a takvi članovi su nam itekako potrebni... Pozzdrav ![]()
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Ne znam, a voleo bih da znam! (kontra-faza) | jammer | Audio Produkcija - Tehnike | 29 | 22-10-2010 07:32 PM |
Sve sto znam o tebi | gorjan | Promocija radova | 22 | 25-02-2010 09:31 PM |