|
Gitarska Produkcija Snimanje, procesiranje, miksanje gitara - potrazite pomoc ovde |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
![]() |
#31 |
Member
|
![]()
Koliko sam shvatio Pod Farm ce s vremenom zamijeniti Gearbox..
@awacs Da li si razmisljao o manjim pikap okvirima na gitari, ovi je bas grde ![]()
![]() |
#32 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
@LAMPASH: Pa ako imaš Toneport UX1/UX2 onda bi trebalo da ima razlike. Koliko znam, Toneport se prodavao sa Gearboxom koji nije imao plugin opciju, a POD Farm (koji ide uz POD Studio UX1/UX2) je i "procesor" i VST plugin. @stigma: Ma, razmišljao sam, kako da nisam... Iz meni potpuno nejasnih razloga rupe za pickupe su ogromne. Kao što rekoh, ja sam kupio instrument sa već zamenjenim pickupima, pa nemam pojma kakvi su bili originalni. Nigde na Internetu nisam uspeo da pronađem ovaj model, jedino znam da je bio jedan od poslednjih koje je Framus proizveo. U međuvremenu sam se toliko navikao na ovakav izgled da mi je postalo potpuno svejedno. Pozdrav
![]() |
![]() |
#33 |
Pro Member
|
![]()
Ma sve je to prosipanje iz supljeg u prazno,tim likovima iz Line6 bih preporucio da se bolje bace na razvoj novih modela umesto sto jedne te iste emulacije prodaju kroz razlicite proizvode vec 5 godina
![]()
![]() |
#34 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#35 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
Mislim da je jasno za?to ne daju starim korisnicima da se upgrade-uju: svi ih hvale (s razlogom) i prodaja im verovatno ide k'o blesava. U krajnjoj liniji, nisu dobrotvorna organizacija i valjda kapiraju da si (ako si pre par meseci ili godinu dana kupio Toneport) verovatno i zaradio neke pare u međuvremenu, pa da ti par desetina dolara nije neka stavka ako hoće? da unapredi? proizvodnju... Surovo, ali to je valjda taj kapitalizam. Za to smo se borili ![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#36 |
Member
|
![]()
Ja imam Toneport KB37 koji sam nadogradio sa Gearbox pluginom ( i jos ponecim
![]() A sam plugin i reamp opcija koja se njime dobija je po meni apsolutno vredna para. |
![]() |
![]() |
![]() |
#37 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() |
![]() |
#38 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
![]()
![]() |
![]() |
#39 | |
VIP Member
|
![]() Quote:
![]() Pozdrav
![]() |
![]() |
#40 |
Member
|
![]()
Pravo da ti kazem, gomila Amp modela me, rekao bih, samo odvlaci od izvlacenja maksimuma iz odredjenih. Od silnih pojacaja u Metal pack-u, potpuno mi je promakao prilicno dobri Soldano, koji je deo standardnog paketa.
Trenutno, za zvuk koji mi odgovara uglavnom koristim Dual Rectifier (koji ima malo vise "dupeta", Tripple Rectifier (malo suvlji, ali odlicno zvuci) i Engl Powerball (on mi se jako dopada, ne znam da li je verna simulacija, ali mnogo dobro i agresivno zvuci). + sve to u kombinaciji sa Pad switch-om kojim mozes prilicno promeniti karakter, ispada mnogo vise kombinacija nego sto mi je potrebno. Pritom sam se vrlo povrsno dohvatio 5150, Bogner Ubershall-a, Big Bottom-a, Diesel-a, a nijedan marshall nisam ni pogledao ![]() +razni impulsi i kombinacije mikrofona ... Iz ove sprave je moguce izvuci vise nego sto vecina ljudi ima strpljenja da proba. Iako ima taj "instant gratification" faktor, pa je moguce u startu dobiti upotrebljiv ton, moguce je dobiti i bas ozbiljne rezultate uz dovoljno eksperimentisanja. |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|
![]() |
||||
Thread | Thread Starter | Forum | Replies | Last Post |
Rocktron ili LINE6? | sille | Gitarska Produkcija | 37 | 19-02-2007 05:32 PM |