|
Audio Software VST, DX, AU.... plug-in instrumenti i efekti, modularni sintovi i dizajn modularne sinteze, semplovanje, semplovi i sample libraries diskusije, koje sekvencere, editore, plug-inse koristite. Da li je bolji Sonar ili Cubase? Sound Forge ili WaveLab?.. |
![]() |
|
Thread Tools | Display Modes |
|
![]() |
#1 |
Member
|
![]()
Koristite li Omnisphere? Kako ide, svidja li vam se, kako se uklapa u to sto radite?
Ja sam se zalijepio za ovaj sint, pravim svoje presete i pokusavam uklopiti u neki fank fazon i vjecito imam problem da mi zvuci nekako izolovano od ostatka miksa... Nekako uvijek odudara od svega. A vecinom pravim neke leadove i sl, rijetko padove ubacujem... Pitam se kako se ponasa kod vas?
![]() |
#2 |
Member
|
![]()
Drugari, pri jednom dizanju omnisphere-a mi je ponudio samo drum paterne i nista drugo, zvucali su na prvo slusanje super (kao i sve ostalo u omnisphere-u) i sad ne znam kako ponovo da dodjem do njih.Hitno mi treba odgovor koji mi je verovatno sve vreme pred nosem(sta cu ima se tri banke i mozgic s vremena na vreme blokira)
![]() |
#3 |
Pro Member
|
![]()
probaj da kliknes na Directory: ili na File Directory trazi i naci ces, ili uradi search
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Member
|
![]()
Nashaooo
![]() ![]() ![]() Normalno da mi je odgovor bio pred nosem Drum paterne sam trazio u voice browser-u umesto da ga trazim u stack browser-u(valjda se tako zove), onom sto se nalazi pri vrhu.
![]() |
#5 |
Member
|
![]()
Dakle, Omnisphere dozvoljava skladištenje sopstvenih preseta?
I čisto par pitanja za ljude koji su probali i Atmosphere i Omnisphere. Da li patch-evi iz Atmosphere-a zaista (i u kojoj meri) zvuče bolje u Omnisphere-u? Da li se nekome koga zanimaju samo stringovi i padovi isplati da prelazi na Omnisphere? Last edited by Ghost Dog; 26-12-2010 at 12:56 PM. Reason: dodata pitanja |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Pro Member
|
![]() Quote:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Member
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Member
|
![]()
Ok ... probao ...
Što bi rekao Bata Stojković u Maratoncima ... "Ljudi pa ovo i nije tako loše"! ![]() Then again, za te pare ... i bolje bi mu bilo da liči na nešto! ![]() Nisam imao vremena da proveravam kako zvuči u odnosu na Atmosphere (čini mi se da ne zvuči nešto preterano bolje ... ako uopšte i zvuči bolje), ali ... prvi utisci su povoljni. Edit: Zaboravih da spomenem ... nije baš vanserijski brz pri učitavanju patch-eva ... Last edited by Ghost Dog; 28-12-2010 at 10:21 PM. Reason: Edit |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Member
|
![]()
Dooobro ....
Sad sam imao malo više vremena da uporedim oba instrumenta, i iskreno ... čini mi se da patch-evi iz Atmosphere-a ne zvuče ni gram bolje u Omnisphere-u! Takođe ... čini mi se da sam Omnisphere ne nudi gotovo ništa novo po pitanju kvalitetnih pad-ova .... Možda ga i neću koristiti .... Žao mi je, da budem iskren ... dobar je to synth, ali izgleda da su oni tih dodatnih skoro pa četr'es giga potrošili na neke pattern-e i efekte, a to meni ni najmanje ne treba! |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Member
|
![]()
BTW, ?to se Omnisphere-a tiče ... be?e ne mo?e da se rasparča ona njegova velika biblioteka semplova?
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests) | |
Thread Tools | |
Display Modes | |
|
|